KiesUwCursus
€ 95,00 (excl. btw)
Home Cursussen Online module: Wet op de ondernemingsraden (WOR) *

Online module: Wet op de ondernemingsraden (WOR) *

OSR Juridische Opleidingen heeft, voor iedereen die de basis van het medezeggenschapsrecht en de Wet op de ondernemingsraden (WOR) eigen wil maken, een online module ontwikkeld. Aan de hand van de module neemt u zelf de theorie door, ondersteund door praktische vragen. Na afloop van de module kunt u aan de hand van de meerkeuze kennistoets kijken of u de materie voldoende beheerst.
Deze online module is in het bijzonder interessant voor bijvoorbeeld ambtelijk secretarissen en geïnteresseerde OR-leden.

Leerdoelen

Indien u de online module hebt doorgenomen en de afsluitende kennistoets naar behoren hebt afgerond:
– kunt u de belangrijkste thema’s uit het medezeggenschapsrecht en de WOR benoemen.

Overige informatie
Hoe werkt de online module?
Deze cursus wordt u aangeboden als online module. Dit betekent dat u in uw eigen tempo het lesmateriaal (samengesteld en ontwikkeld door mr. B. van Els) bestudeert via uw computer, laptop of tablet. Nadat u de module hebt doorlopen kunt u aan de hand van een multiple choice kennistoets bekijken of u de materie in voldoende mate beheerst. U hebt na inschrijving 30 dagen de tijd om de module en de kennistoets te doorlopen.

Wanneer kunt u aan de slag?
Na inschrijving ontvangt u van ons een email ter bevestiging en een email met daarin uw persoonlijke inloggegevens en een korte instructie hoe u kunt inloggen. De online module helpt u vervolgens automatisch op weg.

Certificaat
Om in aanmerking te komen voor een certificaat dient u alle tien de mulitple choice vragen uit de kennistoets correct te beantwoorden. De module geeft automatisch aan wanneer dat het geval is. Ook krijgt u feedback op de door u gegeven antwoorden. U kunt de toets net zo vaak maken als u zelf wilt, maar houd u er rekening mee dat u maximaal 30 dagen de tijd hebt vanaf het moment van ontvangst van de inloggegevens. Na het behalen van de bovengenoemde score ontvangt u van ons een certificaat.

Programma

15 december 2018

In deze module komen de volgende onderwerpen aan bod:
– Introductie Wet op de ondernemingsraden (WOR)
– Vormen van medezeggenschap
– Rechten en plichten
– Adviesrecht
– Instemmingsrecht
– Afsluitende kennistoets (multiple choice)

Reviews over cursussen van OSR Juridische Opleidingen

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling