console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");
KiesUwCursus
€ 95,00 (excl. btw)
Home Cursussen Online module: Basiscursus Berekenen Vrij te laten bedrag (Vtlb) *

Online module: Basiscursus Berekenen Vrij te laten bedrag (Vtlb) *

Info

OSR Juridische Opleidingen heeft voor alle bewindvoerders, schuldhulpverleners, budgetbegeleiders en budgetbeheerders die de basis voor het berekenen van het vrij te laten bedrag vtlb willen leren, deze online module ontwikkeld. Aan de hand van deze module neemt u zelf de theorie door die wordt ondersteund door praktijkopdrachten. Na afloop van de module kunt u aan de hand van de meerkeuze kennistoets kijken of u de materie voldoende beheerst. Voor meer en aanvullende informatie kunt u terecht onder ‘overige informatie’.

Leerdoelen

Indien u de online module hebt doorgenomen en de afsluitende kennistoets naar behoren hebt afgerond:

– kunt u de systematiek en de relevante inhoud van het RECOFA-rapport benoemen;
– bent u in staat om standaard vtlb-berekeningen te maken;
– wordt u in staat geacht aan de verdiepingstraining “Training Vtlb (verdiept)” (4 PE-punten voor bewindvoerders Wsnp) van OSR Juridische Opleidingen deel te kunnen nemen.

Overige informatie

a) Hoe werkt de online module?
Deze cursus wordt u aangeboden als online module. Dit betekent dat u in uw eigen tempo het lesmateriaal (samengesteld en ontwikkeld door mr. D.R. van der Meer) bestudeert via uw computer, laptop of tablet. Nadat u de module hebt doorlopen kunt u aan de hand van een een multiple choice toets bekijken of u de materie in voldoende mate beheerst. U hebt na inschrijving 30 dagen de tijd om de module en de kennistoets te doorlopen.
b) Wanneer kunt u aan de slag?
Na inschrijving ontvangt u van ons een email ter bevestiging en een email met daarin uw persoonlijke inloggegevens en een korte instructie hoe u kunt inloggen. De online module helpt u vervolgens automatisch op weg.
c) Certificaat
Om in aanmerking te komen voor een certificaat dient u de mulitple choice vragen uit de kennistoets correct te beantwoorden. De module geeft automatisch aan wanneer dat het geval is. Ook krijgt u feedback op de door u gegeven antwoorden. U kunt de toets net zo vaak maken als u zelf wilt, maar houd u er rekening mee dat u maximaal 30 dagen de tijd hebt vanaf het moment van ontvangst van de inloggegevens (zie onder b). Na het behalen van bovengenoemde score ontvangt u van ons een certificaat.

Programma"

Programma

15 december 2018

In deze module komen de volgende onderwerpen aan bod:

– Definitie Vtlb
– Vtlb rapport en calculator
– Definitie en doel beslagvrije voet
– Bepaling en hoogte beslagvrije voet
– Definitie en hoogte van de reserverings- en arbeidstoeslag
– Benodigde gegevens van een schuldenaar voor de berekening van het Vtlb
– Toelichting Vtlb voor de Rechter commissaris
– Samenvatting
– Oefenen met het Vtlb

Review

Reviews over cursussen van OSR Juridische Opleidingen

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling