KiesUwCursus
Home Cursussen Online Intervisie

Online Intervisie

Deze online cursus gaat zeker door! De huidige data zijn volgeboekt dus kijkt u bij één van onze andere data of neem contact met ons op als u op de wachtlijst geplaatst wilt worden.

Heeft u al voldaan aan de door de Orde verplichte kwaliteitstoets? Voldoe gemakkelijk en zonder reistijd aan de door de Orde verplichte kwaliteitstoets door u op te geven voor de online intervisie bijeenkomsten van LegalPlanet.

Sinds 1 maart 2020 is elke advocaat verplicht elk jaar te voldoen aan de kwaliteitstoets door deel te nemen aan gestructureerde feedback. LegalPlanet maakt dit mogelijk middels het organiseren van online intervisie. Het grote voordeel voor u is dat u meedoet vanaf uw eigen werkplek en dat u geen reistijd heeft. Profiteer hiervan en schrijf u direct in! Er zijn maar 10 plaatsen per bijeenkomst beschikbaar.

Het doel van de intervisiebijeenkomsten is om met vakgenoten dilemma’s in de praktijkuitoefening uit te wisselen onder begeleiding van mr. Wilma Feenstra. Wilma is gecertificeerd intervisie gespreksleider en al 30 jaar praktiserend advocaat en mediator. U ontvangt gestructureerde feedback zodat u inzicht krijgt in uw professioneel handelen en u krijgt de tools die leiden tot effectiever professioneel gedrag en uw eigen ontwikkeling.

De online bijeenkomsten worden via Zoom aangeboden. U kunt de gevolgde vier uur eveneens opvoeren als NOvA Punten (niet- juridisch).

Collegialiteit en Vertrouwelijkheid staan voorop!

Schrijf u snel in en verzeker uzelf van een plek.

Klik hier voor de andere data voor een intervisie cursus bij LegalPlanet.

Doelgroep: advocaten

Niveau: nvt

Programma

14.45 Ontvangst online bijeenkomst

15.00 Start online bijeenkomst

17.15 Einde online bijeenkomst

Dag 2
14.45 Ontvangst online bijeenkomst

15.00 Start online bijeenkomst

17.15 Einde online bijeenkomst

Sprekers

  • mr. W. Feenstra

    gespreksleider en advocaat

Reviews over cursussen van LegalPlanet

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling