KiesUwCursus
Home Cursussen Online Intervisie Vastgoed- & Huurrecht en aanverwante rechtsgebieden

Online Intervisie Vastgoed- & Huurrecht en aanverwante rechtsgebieden

Let op! Dit is een online cursus die beschikbaar wordt gesteld via videoconferentieplatform Zoom. Zowel docent als deelnemers nemen deel via PC, laptop of tablet. U ontvangt voorafgaand aan de cursus inloginstructies.

Met ingang van 1 maart 2020 zijn advocaten verplicht jaarlijks te voldoen aan kwaliteitstoetsen door deel te nemen aan een vorm van gestructureerde feedback, zoals intervisie. Met collega’s of vakgenoten leert u van ervaringen, problemen, successen en uitdagingen in de dagelijkse werkpraktijk.

Deze online intervisie is voor advocaten die echt wat willen leren. Uw praktijk wordt oprecht makkelijker na het volgen van intervisie. U doet inzicht op in uw eigen handelen en leert hoe het anders kan. In een sessie van ruim 2 uur creëren onze ervaren gespreksleiders op vakkundige wijze structuur en vertrouwen. Door intervisie online te volgen, blijft u in uw eigen vertrouwde omgeving en heeft u geen reistijd. Daardoor is deze intervisie geschikt voor advocaten uit het hele land.
U kunt er zelfs voor kiezen om in de avond aan een intervisiesessie deel te nemen. De telefoon rinkelt niet meer, waardoor u uzelf kunt focussen en uw tijd optimaal kunt benutten.

Dit jaar hoort u in totaal aan 4 uur deelgenomen te hebben om aan de intervisie-eisen van de NOvA te voldoen. Bij Sdu kunt u deze uren naar eigen inzicht indelen. Zo kunt u tweemaal deelnemen aan ‘intervisie Vastgoed’ om aan de kwaliteitstoetsen te voldoen. U kunt echter ook aansluiten bij, bijvoorbeeld, 2 uur ‘intervisie Vastgoed’ en 2 uur ‘intervisie Strafrecht’ als u dat van grootste waarde acht voor uw praktijk.

Doelgroep

Advocaten

Programma

Data en tijd:

Online Intervisie Vastgoed- & Huurrecht – 8 december – 14.45-17.00 uur

Sprekers

  • M.G.J. (Marloes) ter Huurne

    Marloes ter Huurne is jurist en sociaalpsycholoog. Zij doceert psychologie, ontwikkelt onderwijs en werkt als zelfstandig trainer en (team)coach. Hierbij past zij wetenschap vanuit de prestatiepsychologie en (on)bewuste beïnvloeding toe op de dagelijkse praktijk van professionals. Vanuit haar juridische achtergrond en haar werkervaring heeft ze een sterke affiniteit met het juridische werkveld. Zij is vaardigheidstrainer in de beroepsopleiding advocaten en verzorgt incompany trainingen bij advocatenkantoren.

Editie(s)


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/kiesuwcursus.nl/public_html/wp-content/themes/kiesuwcursus/templates/courses/single/location.php on line 17

Reviews over cursussen van SDU

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling