KiesUwCursus
€ 199,00 (excl. btw)
Home Cursussen Online Intervisie Ondernemingsrecht en aanverwante rechtsgebieden

Online Intervisie Ondernemingsrecht en aanverwante rechtsgebieden

Let op! Dit is een online cursus die beschikbaar wordt gesteld via videoconferentieplatform Zoom. Zowel docent als deelnemers nemen deel via PC, laptop of tablet. U ontvangt voorafgaand aan de cursus inloginstructies.

Met ingang van 1 maart 2020 zijn advocaten verplicht jaarlijks te voldoen aan kwaliteitstoetsen door deel te nemen aan een vorm van gestructureerde feedback, zoals intervisie. Met collega’s of vakgenoten leert u van ervaringen, problemen, successen en uitdagingen in de dagelijkse werkpraktijk.

Deze online intervisie is voor advocaten die echt wat willen leren. Uw praktijk wordt oprecht makkelijker na het volgen van intervisie. U doet inzicht op in uw eigen handelen en leert hoe het anders kan. In een sessie van ruim 2 uur creëren onze ervaren gespreksleiders op vakkundige wijze structuur en vertrouwen. Door intervisie online te volgen, blijft u in uw eigen vertrouwde omgeving en heeft u geen reistijd. Daardoor is deze intervisie geschikt voor advocaten uit het hele land.
U kunt er zelfs voor kiezen om in de avond aan een intervisiesessie deel te nemen. De telefoon rinkelt niet meer, waardoor u uzelf kunt focussen en uw tijd optimaal kunt benutten. 

Dit jaar hoort u in totaal aan 4 uur deelgenomen te hebben om aan de intervisie-eisen van de NOvA te voldoen. Bij Sdu kunt u deze uren naar eigen inzicht indelen. Zo kunt u tweemaal deelnemen aan ‘intervisie PFR’ om aan de kwaliteitstoetsen te voldoen. U kunt echter ook aansluiten bij, bijvoorbeeld, 2 uur ‘intervisie Ondernemingsrecht’ en 2 uur ‘intervisie Strafrecht’ als u dat zelf van grootste waarde acht voor uw praktijk.

Doelgroep

Advocaten

Programma

Data en tijd:

Online Intervisie Ondernemingsrecht – 3 december – 19.30-21.45 uur
Online Intervisie Ondernemingsrecht – 11 december – 14.45-17.00 uur

Sprekers

  • C. (Caroline) Gerding

    Caroline Gerding is een betrokken, energieke en effectieve trainer en coach die mensen en organisaties stimuleert om positieve en blijvende veranderingen tot stand te brengen. Zij is in staat met alle lagen in een organisatie en verschillende nationaliteiten effectief te communiceren en samen te werken. Daarnaast is Caroline een bij de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerde gespreksleider intervisie. Ze begeleidt groepen advocaten tijdens intervisie zodat ze kunnen leren van elkaars ervaringen, successen en uitdagingen in de dagelijkse werkpraktijk. Zij maakt onder andere gebruik van de Socratische methode en van organisatie opstellingen. Caroline studeerde rechten in Groningen, Dublin en Londen. Zij vond jarenlang veel inspiratie en voldoening in haar werk als advocaat en chief counsel compliance van een multinational in Londen, Rotterdam, Kopenhagen en Den Haag. Na een life-changing event in 2014 besloot zij eind 2016 het roer om te gooien en zich om te scholen tot trainer en coach. Haar kracht is om mensen en organisaties in verbinding te brengen met zichzelf en met elkaar zodat beide kunnen excelleren.

Reviews over cursussen van SDU

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling