KiesUwCursus
Home Cursussen Online Intervisie Civiel Recht

Online Intervisie Civiel Recht

In 4 avondsessies tips en handvatten voor uw eigen praktijkvoering

Sinds 1 maart 2020 moet u, als advocaat, elk jaar voldoen aan kwaliteitstoetsen. Eén van de manieren om hieraan te voldoen, is door het volgen van intervisie. En dat is waar Sdu Opleidingen u mee kan helpen.

Tijdens onze intervisie reeks volgt u, samen met vakgenoten, vier sessies waar u leert van ervaringen, problemen, successen en uitdagingen uit de dagelijkse werkpraktijk van uzelf en uw vakgenoten.

U doet inzichten op in uw eigen handelen en krijgt handvatten hoe u dit, waar nodig, anders zou kunnen doen. Zo maakt u uw praktijkvoering oprecht makkelijker.

Inbreng van uw eigen casussen
Speciaal voor advocaten binnen het Civiel Recht hebben we deze online intervisie reeks opgezet. Om de sessies zo effectief mogelijk te laten plaatsvinden vragen wij u vooraf na te denken over een casus. Het gaat hierbij om een vraagstuk of vraagstukken rondom uw eigen functioneren en/of uw praktijkvoering. Het gaat dus nadrukkelijk niet om vraagstukken gericht op juridische inhoud.

Waarom kiezen voor Online Intervisie Civiel Recht?

 • De sessies worden geleid door een ervaren gespreksleider. Annelies Sennef weet deelnemers in haar sessies altijd te enthousiasmeren en krijgt steevast een goede beoordeling
 • U volgt de sessies met een vaste groep deelnemers. Samen in een vertrouwde groep om snel tot de kern te komen en te werken aan uw professionele én persoonlijke ontwikkeling
 • Vier sessies in de avonduren. Geen rinkelende telefoon of afspraken, zodat u zich kunt focussen en uw tijd optimaal kunt benutten
 • Helemaal online. Dit bespaart reistijd en u blijft in uw eigen vertrouwde omgeving

Met andere woorden, deze intervisie reeks is speciaal voor u! Een reeks waarmee u niet alleen voldoet aan de kwaliteitstoetsen van 2021 van de NOvA, maar waarmee u uzelf verder kunt ontwikkelen. U krijgt inzicht in uw eigen kunnen en ontwikkelt uzelf tot een nog betere praktijkvoering. Een investering in uzelf dus.

Programma

 • 8 sep 2021
 • 13 okt 2021
 • 10 nov 2021
 •  8 dec 2021

Sprekers

 • A. (Annelies) Sennef

  Annelies Sennef heeft ruim 15 jaar ervaring als advocaat in strafzaken. Zij maakte 6 jaar lang deel uit van de Raad van de Orde die in het arrondissement Den Haag toezicht houdt op advocaten. Zij kent het vak van binnen en buiten.

Editie(s)


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/kiesuwcursus.nl/public_html/wp-content/themes/kiesuwcursus/templates/courses/single/location.php on line 17

Reviews over cursussen van SDU

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling