KiesUwCursus
Home Cursussen Online cursus WWFT en UBO (registers)

Online cursus WWFT en UBO (registers)

De Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (WWFT) is geen rustig bezit. Er komen nieuwe Europese regels aan, zoals het verlagen van de UBO-grens naar 25% (en bij hoog risico naar 15%). Daarnaast wijzigt de toegang tot het UBO-register. Wetgeving is in volle gang en zal in 2024 tot nieuwe wetgeving leiden. Het is goed u daarop voor te bereiden zodat u weet wanneer u het UBO-register moet en mag raadplegen.

In deze cursus brengt de docent, prof. mr. Birgit Snijder-Kuipers, u op de hoogte van de laatste ontwikkeling met aandacht voor concrete implementatie in uw praktijk. Er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Als onderdeel van de cursus ontvangt u WWFT-documentatie die u in uw dagelijkse praktijk kunt gebruiken, waaronder een UBO-verklaring, een pseudo-UBO verklaring, een PEP-verklaring, en een WWFT-stappenplan.

Enkele deelnemersreacties van voorgaande cursussen:

“Zeer nuttig voor de praktijk, heldere presentatie en plezierige wijze van omgang met deelnemers. “ – Mevrouw A.P.J.M. Verbeek, VerbeekdeCaluwé Advocaten

NB Dit is een online cursus die beschikbaar wordt gesteld via Zoom. U ontvangt voorafgaand aan de cursus gebruiksinstructies.

Doelgroep: advocaten, (kandidaat-)notarissen, accountants en belastingadviseurs die WWFT-plichtig zijn.
Niveau: basis

Programma

12.00Start online cursus

14.00Einde online cursus

Sprekers

  • prof. mr. B. Snijder-Kuipers

    Hoogleraar aan de Radboud Universiteit en kandidaat-notaris bij De Brauw Blackstone Westbroek

Editie(s)

Reviews over cursussen van LegalPlanet

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling