console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");
KiesUwCursus
Home Cursussen Online cursus Wet Franchise

Online cursus Wet Franchise

Info

In twee uur op de hoogte van de nieuwe Wet Franchise!

Tijdens deze cursus WET FRANCHISE wordt uitgebreid ingegaan op de diverse aspecten van de nieuwe Wet Franchise per 1 januari 2021. Zowel de juridische aspecten als de gevolgen voor franchisegevers en (in Nederland gevestigde) franchisenemers in de praktijk.

Hierbij kan onder meer worden gedacht aan de nieuwe spelregels in de fase voordat de franchiseovereenkomst wordt ondertekend:

  • Hoe te handelen in de précontractuele fase wanneer contracten met nieuwe franchisenemers worden gesloten?
  • Wat is het belang van een précontractueel informatie document?
  • Wat is de invloed is van de wet op bestaande franchisecontracten? In dit kader wordt onder meer ingegaan op het non-concurrentiebeding en de goodwillregeling.

Verder wordt het in de praktijk tot spanningen leidende onderwerp van wijziging van de franchiseverhouding belicht. De docent maakt hierbij in het bijzonder de vertaalslag naar de (Nederlandse) franchisepraktijk.

Tenslotte besteedt de docent aandacht aan eventuele eerste juripridentie. 

Doelgroep

Advocaten, notarissen en (bedrijfs)juristen, die in hun praktijk te maken hebben met nationaal franchise- en contractenrecht (verbintenissenrecht).

Let op! Dit is een online cursus die beschikbaar wordt gesteld via videoconferentie. Zowel docent als deelnemers nemen deel via PC, laptop of tablet. U ontvangt voorafgaand aan de cursus inloginstructies.

Programma"

Programma

15:00 – 17:30

Online cursus Wet Franchise

15.00 Start
16.15 Pauze
16.30 Vervolg
17.30 Einde
Persoon

Sprekers

  • J. (Jorg) van de Peppel

    Jorg van de Peppel is oprichter van advocatenkantoor Pep FranchiseLawyer. Jorg staat als advocaat franchisegevers en franchisenemers bij.

Maps

Editie(s)

Review

Reviews over cursussen van SDU

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling