console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");
KiesUwCursus
Home Cursussen Online cursus Staatssteun & COVID-19

Online cursus Staatssteun & COVID-19

Info

In twee uur zicht op alle (on)mogelijkheden!

Het staatssteunrecht verandert in rap tempo, niet alleen als gevolg van de huidige crisis. Waar voorheen het verbod op staatssteun de norm was en het geven van steun de uitzondering, lijkt nu het verlenen van steun de norm te worden.

Mede als gevolg van Covid-19 zijn de mogelijkheden om steun te verlenen sterk uitgebreid. Tijdens dit webinar krijgt u van Allard Knook en Skip van Duren antwoord op vragen die nu in de praktijk sterk leven, zoals:

  • Welke mogelijkheden om steun te verlenen zijn er?
  • Welke steun kan deze tijd worden gegeven om ondernemers en instellingen te steunen?
  • Welke steun kunt u als ondernemer of instelling aanvragen?

Ook gaan zij graag in op uw vragen ten aanzien van staatssteun in relatie tot COVID-19.

Programma"

Programma

Woensdag 19 mei van 13:00 – 15:15 uur

Persoon

Sprekers

  • S. (Skip) van Duren

    Senior Associate State aid law & Competition law | PwC Legal

  • A. (Allard) Knook

    Allard Knook, richt zich als Partner Staatssteun en Overheidsfinanciering PwC Legal op de doelmatigheid en rechtmatigheid van overheidsfinanciering in de breedste zin van het woord. Samen met zijn team begeleid hij (semi)overheden bij diverse (financierings)trajecten in de publieke sector. Dit kan bijvoorbeeld gaan om de vormgeving van een subsidieverordening of -regeling, een staatssteunmelding bij de Europese Commissie, de inrichting van een aanbestedingsprocedure, of het (her)structureren van publieke stimuleringsfondsen of meer hybride samenwerkingsverbanden. In toenemende mate houden deze trajecten verband met de energietransitie. Verder brengt hij voor ondernemingen de mogelijkheden om van subsidieprogramma’s of andere vormen overheidssteun gebruik te maken in kaart, zowel nationaal als op Europees niveau.

Maps

Editie(s)

Review

Reviews over cursussen van SDU

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling