KiesUwCursus
Home Cursussen Online cursus Disfunctioneren, wangedrag en verwijtbaarheid in de praktijk

Online cursus Disfunctioneren, wangedrag en verwijtbaarheid in de praktijk

De meest gestelde arbeidsrechtelijke vraag is zonder twijfel: wanneer heb ik voldoende dossier om tot ontslag over te gaan. Geen vraag is zo lastig te beantwoorden als deze. Dossier hangt samen met de gekozen ontslaggrond: dossier bij disfunctioneren is iets anders dan dossier bij wangedrag. Hiervoor gelden andere toetsingscriteria. De wetgever heeft het de arbeidsrechtjurist ook niet makkelijk gemaakt door wangedrag, verwijtbaarheid en ernstige verwijtbaarheid allemaal van elkaar te onderscheiden en de Hoge Raad heeft een duit in het zakje gedaan door alle begrippen ook net weer anders in te vullen.

Tijdens deze cursus biedt de docent mr. dr. Pascal Kruit duidelijke structuur in het woud van begrippen. Daarbij voorziet hij u van talloze praktische tips&tricks aan de hand van praktijkvoorbeelden en rechtspraak. Na deze cursus kunt u weer met vol vertrouwen uw cliënten adviseren over deze moeilijke, maar veel voorkomende, problematiek.

Enkele deelnemersreacties van voorgaande cursussen:

“Het was een bijzonder prettige cursus met direct toepasbare handvatten voor in de dagelijkse praktijk” – mr. I. Stolting, Stolting Advocatuur

“Ik vond het een leuke cursus; veel complimenten aan de docent, die op een boeiende en toegankelijke wijze presenteerde” – anoniem

NB Dit is een online cursus die beschikbaar wordt gesteld via Zoom. U ontvangt voorafgaand aan de cursus gebruiksinstructies.

Doelgroep: advocaten, bedrijfsjuristen, HR
Niveau: Actualiteiten

Programma

9.30 Ontvangst online

10.00 Start online cursus

11.00 Pauze

11.15 Vervolg online cursus

12.15 Einde online cursus

Sprekers

  • mr. dr. P. Kruit

    Advocaat en eigenaar Kruit Arbeidsrecht

Editie(s)

Reviews over cursussen van LegalPlanet

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling