KiesUwCursus
Home Cursussen Online Actualiteitencursus De wet transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden

Online Actualiteitencursus De wet transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden

Alle ins & outs in de praktijk van deze nieuwe wet!

Let op! Dit is een online cursus die beschikbaar wordt gesteld via videoconferentie. Zowel docent als deelnemers nemen deel via PC, laptop of tablet. Voorafgaand aan de cursus ontvang je de nodige inloginstructies.

De Wet transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden
Tijdens dit actuele webinar bespreekt prof. mr. dr. Ruben Houweling de belangrijkste ins & outs van de nieuwe Wet transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden (TVA) die op 1 augustus 2022 in werking is getreden. Wat zijn de gevolgen voor jouw praktijk? En wat zijn de eerste ervaringen?

Door het bijwonen van dit nieuwe webinar ben je gelijk weer helemaal up to date!

Bestemd voor: (arbeidsrecht)advocaten, juristen in de arbeidsrechtpraktijk, rechtsbijstandsjuristen

Programma

Datum en tijd: donderdag 2 november 2023, van 10:00 -12:10 uur

De wet transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden in de praktijk; eerste ervaringen en actuele stand van zaken

Sprekers

  • R. (Ruben) Houweling

    Ruben Houweling (1980) studeerde Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam waarin hij in 2009 promoveerde en aansluitend benoemd werd tot universitair hoofddocent. In juni 2011 is Ruben benoemd tot hoogleraar arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en hij geeft daarbij leiding aan het team docenten en onderzoekers van de sectie Arbeidsrecht. Ruben is (hoofd)redacteur van het jurisprudentieblad Jurisprudentie in Nederland (JIN). Hij is mede-oprichter van het Tijdschrift voor de Arbeidsrechtpraktijk (TAP) en maakt deel uit van de kernredactie van dit blad. Hij ontwikkelde de interactieve digitale kennisbank (VAAN) AR Updates.nl en is hoofdredacteur van deze wekelijkse online update. Daarnaast is Ruben lid van de Commissie Cassatie in het belang van het Arbeidsrecht (CCA) en van de Sdu Cursus Adviesraad Arbeidsrecht. Ruben verzorgt regelmatig lezingen en cursussen. Hij publiceert veelvuldig in diverse vaktijdschriften en boeken.

Editie(s)

Reviews over cursussen van SDU

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling