KiesUwCursus
Home Cursussen Ondernemen: verdienmodellen en financiering (voor juridische professionals)

Ondernemen: verdienmodellen en financiering (voor juridische professionals)

Om een ICT-ondernemer te adviseren, is van belang te begrijpen hoe een ICT-onderneming werkt en wat diens kansen en uitdagingen zijn. Geld verdienen kan op vele manieren, zeker binnen de ICT waar innovatieve modellen snel getest en gerealiseerd kunnen worden. Denk aan abonnementen, betalingen middels credits of advertentie-gebaseerde modellen. Een belangrijke rol hierbij speelt de investeerder, zoals de venture capitalist: de financiering van ICT-diensten is niet altijd eenvoudig.

Programma

Dinsdag 18 september van 13:00 – 17:00 uur, Amsterdam

Na deze training kan de adviseur:
• Gebruikelijke verdienmodellen benoemen
• Juridische aspecten van deze modellen vertalen naar praktische stappen
• Veel voorkomende wijzen van financiering van een onderneming benoemen en de juridische implicaties daarvan praktisch duiden

Sprekers

  • Steven Ras

    Steven Ras is algemeen directeur bij ICTRecht. Hij is gespecialiseerd in ICT en recht en dan met name op het gebied van ICT-contracten, digitaliseringstrajecten (elektronische handtekening), e-commerce, cloud- en privacyvraagstukken. Juist vanwege zijn achtergrond als internetondernemer heeft hij veel belangstelling voor het internetrecht en de daarmee samenhangende juridische vraagstukken. Binnen ICTRecht houdt Steven zich tevens bezig met innovaties, acquisitie en klantcontacten.

Editie(s)

Reviews over cursussen van ICTRecht

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling