KiesUwCursus
Home Cursussen Nieuw! Online cursus Risicobeleid, compliance en audit

Nieuw! Online cursus Risicobeleid, compliance en audit

De kern van naleving van de Wwft is het risicobeleid dat is afgestemd op uw kantoor. In deze cursus gaan we concreet in op het opstellen van risicobeleid met aandacht voor concrete bepalingen en valkuilen. Het opstellen van beleid is belangrijk maar het gaat er uiteindelijk om dat het beleid correct wordt nageleefd. Hoe zorgt u ervoor dat uw kantoor aan alle vereisten voldoet en dat uw medewerkers gemotiveerd zijn om het beleid na te leven? Dat is de uitdaging voor de compliance officer.

In deze cursus gaat de docent prof. mr. Birgit Snijder-Kuipers in op de rol, functie en inrichting van de compliance functie op uw kantoor. Dat is van belang, ook als u geen wettelijke plicht heeft een compliance officer in te stellen. Tot slot speelt audit een belangrijke rol. Hoe zorgt u ervoor dat eventuele omissies tijdig worden opgemerkt en dat u belangrijke (wets)wijzigingen niet over het hoofd ziet? Er is tijdens de bijeenkomst voldoende ruimte om uw concrete vragen te beantwoorden.

NB Dit is een online cursus die beschikbaar wordt gesteld via Zoom. U ontvangt voorafgaand aan de cursus gebruiksinstructies.

Doelgroep: advocaten, (kandidaat-)notarissen, accountants en belastingadviseurs die WWFT-plichtig zijn.
Niveau: praktijk

Programma

12.00Start online cursus

14.00Einde online cursus

Sprekers

  • prof. mr. B. Snijder-Kuipers

    Hoogleraar aan de Radboud Universiteit en kandidaat-notaris bij De Brauw Blackstone Westbroek

Editie(s)

Reviews over cursussen van LegalPlanet

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling