KiesUwCursus
€ 357,00 (vrijgesteld van btw)
Home Cursussen Moeiteloos een informatiegesprek voeren

Moeiteloos een informatiegesprek voeren

Je mediation opleiding is afgerond. En je hebt zin om aan de slag te gaan. Of misschien ben je al gestart als mediator. Je hebt misschien al een aantal informatiegesprekken gevoerd die nou bepaald niet echt een succes waren. Je wilt je verdiepen hoe je beter een informatiegesprek kunt voeren. Want zonder klanten immers geen bedrijf.

Tijdens deze praktische en interactieve dag gaan we aan de slag om structuur aan te brengen in een informatiegesprek, zodat jouw eerste klant straks echt een feit is. Eerst goed worden in het voeren van een informatiegesprek zodat mensen alle vertrouwen in jou als mediator hebben en met jou door willen gaan!

Jij als Mediator
Want als jij weet en tot in je tenen voelt dat je écht van waarde bent dan voelt een ander dat ook en dan ben je magisch aantrekkelijk. Dat schept vertrouwen bij mensen, dan gaan ze met je mee. En dan zul je ál die mensen kunnen helpen waarvoor jij juist mediator bent geworden. Simpeler dan dat kunnen wij het niet voor je maken!

Jouw Succes is ons Succes
Wij staan bekend om onze resultaatgerichtheid en doen geen dingen die niets opleveren. Wij willen per se dat onze cursisten goed resultaat halen. Dat vinden wij belangrijk omdat dat ook op ons afstraalt. Jouw succes is ons succes. Wij houden niets voor je achter en delen ongelimiteerd al onze kennis met jou.

We zullen onbelangrijke details overslaan en ons alleen richten op datgene wat je nodig hebt om een informatiegesprek goed te voeren zodat jij hierin meer vertrouwen krijgt. Dit gaat zorgen voor meer klanten, meer groei, meer omzet!

Wij beloven je, je gaat écht met veel inspiratie én structuur naar huis.

Programma

Datum en tijd: datum op aanvraag , 1 dag van 9:30-16:30 uur

Sprekers

  • Erik Baijens

    bevlogen en ervaren trainer, MFP-financieel planner (hij is afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, ICR-Coach, MfN registermediator/familiemediator, ADR registermediator en ADR-mentor.

  • Marjon de Vroomen

    ondernemer in hart en nieren. Ondernemer en ondernemend zijn, is de rode draad in haar leven.

Reviews over cursussen van AMV Opleidingen

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling