KiesUwCursus
Home Cursussen Medische gegevens: buiten het medisch dossier

Medische gegevens: buiten het medisch dossier

Binnen de zorg wordt op grote schaal geïnnoveerd en gedigitaliseerd. Het is daarbij van groot belang om de juridische aspecten van de omgang met medische gegevens te constateren en daarmee aan de slag te gaan. In deze training maakt u kennis met de relevante wet- en regelgeving in de zorg en ICT én de praktische uitwerking daarvan. Daarnaast leert u te werken met (standaard) IT-contracten in de zorg.Deze training maakt onderdeel uit van een reeks van vier bloktrainingen die ingaan op ICT & Gezondheidsrecht:

Deelnemen aan alle vier de bloktrainingen? Wij bieden u graag een pakketdeal aan van slechts €716 i.p.v. €769 excl. btw. Wilt u gebruikmaken van dit pakket? Mail dan naar [email protected] en wij maken het administratief voor u in orde. De bloktrainingen zijn ook los afneembaar voor €199 excl. btw.Alle bloktrainingen sluiten aan bij de recente ontwikkelingen en behandelen praktijksituaties. Door het interactieve karakter is er ruimte voor al uw vragen en twijfels.

Na deze training kan de deelnemer onder andere:

  • Werken met de relevante wet- en regelgeving over wetenschappelijk onderzoek, patiëntportalen en e-mail in de zorg
  • Omgaan met de uitwisseling van financiële gegevens met o.a. de zorgverzekeraar

Programma

Datum en tijd: Dinsdag 29 oktober 2o19, van 13:00 tot 16:30 uur.

Sprekers

  • Sari Jansen

    Sari Jansen werkt als juridisch adviseur bij ICTRecht. Zij adviseert clouddienstverleners, hun toeleveranciers en afnemers over de juridische aspecten van cloudcomputing. Ze is gespecialiseerd in de specifieke juridische uitdagingen van zorginstellingen in de cloud. In dit kader houdt zij zich ook bezig met complexe vraagstukken op het gebied van privacy.

  • Itte Overing

    Itte Overing werkt als juridisch adviseur bij ICTRecht en is eindverantwoordelijk voor het Cloud- en E-commerceteam. Itte adviseert clouddienstverleners, hun toeleveranciers en afnemers over de juridische aspecten van cloud computing. Zij heeft zich hierbij gespecialiseerd in de continuïteit van bedrijf én dienst en de specifieke juridische uitdagingen van zorginstellingen in de cloud.

Editie(s)

Reviews over cursussen van ICTRecht

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling