console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");
KiesUwCursus
€ 1.125,00 (vrijgesteld van btw)
Home Cursussen Masterclass Groepsmediation (2-daagse)

Masterclass Groepsmediation (2-daagse)

Info

Het Centrum voor Conflicthantering is al sinds 1993 hét opleidingsinstituut tot erkend mediator en oplossingsgericht coach!

Hoe meer mensen betrokken zijn bij het conflict, hoe meer er een complexe dynamiek van beïnvloeding ontstaat. Als professional wilt u weten hoe u effectief met deze dynamiek kunt omgaan.

Deze masterclass biedt u concrete handvatten om effectief op te treden bij de complexe en dynamische processen van een groepsmediation (mediation met meerdere partijen). We bieden een gedegen theoretische basis over multiparty problematiek, groepsmediation en groepsdynamica. U krijgt een flinke toolbox aan werkvormen en er is uitgebreid ruimte voor oefening en aanscherping van uw vaardigheden.

Doelen van Masterclass Groepsmediation

  • Heeft u inzicht in de complexiteit van groepsconflicten.
  • Kunt u het mediationproces voor groepsconflicten ontwerpen en uitvoeren.
  • Hebt u inzicht in de benodigde leiderschapsstijl en uw valkuilen als mediator.
  • Beschikt u over een toolbox van direct toepasbare werkvormen.

Voor wie

  • Voor iedereen die een basisopleiding tot mediator bij een MfN (voorheen NMI) erkend opleidingsinstituut heeft gevolgd.
  • Voor iedereen die mediations begeleidt of wil gaan begeleiden waarbij meer dan twee mensen aan tafel zitten. Zoals bij conflicten in het openbaar bestuur, teams, onderwijs of bijvoorbeeld in buurtbemiddeling.

Werkwijze

De Masterclass Groepsmediation bestaat uit 2 aaneengesloten dagen. Na een inleiding over de theoretische kaders gaat u aan de slag met groepsopdrachten zoals het bouwen van een procesontwerp. U oefent met een variatie aan werkvormen, zowel als deelnemer als in de rol van begeleider. Naast rollenspelen is er aandacht voor intervisie over eigen praktijkvraagstukken en persoonlijke reflectie.

Programma"

Programma

Data en tijd: 9 en 10 november 2020, van 09:30 tot 17:00.

Persoon

Sprekers

  • Linda Reijerkerk

    Linda Reijerkerk is directeur en opleider van het Centrum voor Conflicthantering (CvC). Gedurende haar gehele arbeidzame leven heeft Linda trainingen ontwikkeld en gegeven: eerst als internationaal consultant op alle continenten. De laatste 10 jaar als inleider en trainer voor mensen die nieuwsgierig zijn naar Mediation of zelf mediator willen worden. In 2001 heeft zij tevens de opleiding tot professioneel coach afgerond. Dat doet zij als mediator wanneer zij vastzittende conflicten tegenkomt en partijen naar een oplossing weet te begeleiden. Als MfN register mediator heeft zij meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van complexe mediationzaken. Zo heeft zij vele succesvolle mediations op het gebied van milieu- en ruimtelijke ordening op haar naam staan. Linda is mediator bij de Raad van State voor milieu- en ruimtelijke ordeningszaken, en mediator bij de rechtbank voor zakelijke conflicten en arbeidsgeschillen.

Maps

Editie(s)

Review

Reviews over cursussen van Centrum voor Conflicthantering

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling