console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");
KiesUwCursus
Home Cursussen Masterclass geografische misdaadanalyse

Masterclass geografische misdaadanalyse

Info

Waarom daar? Hoe kan geografische misdaadanalyse behulpzaam zijn bij het aanpakken van veiligheidsvraagstukken?

Voor het structureel aanpakken van veiligheidsvraagstukken is een goede analyse de basis. In deze masterclass krijgt u inzicht in de rol die geografie kan spelen in het ontstaan, bestaan en aanpakken van veiligheidsvraagstukken. Denk hierbij aan vraagstukken als hennepteelt, locaties van overlast en bijvoorbeeld autobranden.

Leerdoel
Na het volgen van deze masterclass heeft u een gedegen inzicht in de rol van geografie in criminaliteitsvraagstukken en kan beargumenteerd analyses uitzetten, bevragen en interpreteren.

Doelgroep
Advocaten, bedrijfsjuristen, juristen werkzaam bij de overheid, leden van de rechterlijke macht of het OM en andere academische juristen.

De masterclass is ook toegankelijk voor andere academici, die door opleiding of werkervaring deze cursus op juridisch academisch niveau kunnen volgen. Daarnaast is deze masterclass geschikt voor mensen zonder (ruime) ervaring of kennis van geografische analysemethoden. Politie, – leidinggevenden, – analisten (m.n. strategisch of veiligheidsanalisten), beleidsmedewerkers veiligheid van provincies, gemeenten.

Programma"

Programma

13.30 – 14.00 uur: Ontvangst met koffie/thee.
14.00 – 17.15 uur: Masterclass
Persoon

Sprekers

  • Dr. mr. Jasper van der Kemp

    Docent Criminologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam

Maps

Editie(s)

Review

Reviews over cursussen van VU Law Academy

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling