KiesUwCursus
Home Cursussen Combineren Masterclasses Ontslagrecht

Combineren Masterclasses Ontslagrecht

Deze cursus bestaat uit twee Masterclasses, die u samen, maar ook apart kunt volgen. U bent daarmee weer volledig bij met alle ontslaggronden van artikel 7:669 BW.

Masterclass 1: “De nieuwe aantrekkingskracht van de UWV-procedure”

Door de strenge eisen bij de ontbinding zult u sneller de route via het UWV in de overweging meenemen. Zonder dossieropbouw direct kunnen schakelen, met bovendien een redelijk voorspelbare uitkomst. In deze masterclass arbeidsrecht leert u hou u de uitkomst naar uw hand kunt zetten. Voor een grote economische ontslagronde bij het UWV geldt dat deze analytisch veeleisend is. Een kwantitatief proces met vele detailvragen en nieuwe bijzonderheden. Hoe houdt u een objectief betoog en bereikt u tegelijk de wensen van uw cliënt? De docent maakt u deelgenoot van het denkproces, de actualiteiten en de stappen die nodig zijn.

Masterclass 2: “De bijzonderheden van de verzoekprocedures”

De verzoekprocedure is van groot gewicht geworden in het ontslagrecht. Naast de ontbindingsprocedure, gaat het ook om de ervaringen met de verzoekprocedure na ontslag op staande voet of een UWV-procedure. Deze procedure kent veel bijzonderheden die juist bij deze masterclass behandeld worden. Haal meer uit deze procedure dan eerder voor mogelijk werd gehouden. Welke ruimte voor bewijsvoering kunt u krijgen? Wat zijn de grenzen van deze procedure en een tegenverzoek? Wanneer is er sprake van misbruik van recht? Wat is de werking van de opzeggingsverboden? Met het antwoord op dergelijke vragen kunt u in de praktijk de zaken beter naar uw hand zetten. Dit staat centraal tijdens deze pakkende masterclass arbeidsrecht.

→ Klik hier om u alleen in te schrijven voor Masterclass 1: De nieuwe aantrekkingskracht van de UWV-procedure

→ Klik hier om u alleen in te schrijven voor Masterclass 2: De bijzonderheden van de verzoekprocedures

Programma

Ochtend van 8.30 – 12.30 uur: “De nieuwe aantrekkingskracht van de UWV-procedure”

Middag van 13.30 – 17.30 uur: “De bijzonderheden van de verzoekprocedures”

Sprekers

  • mr. Ulli Hoogland

    de heer Hoogland weet al meer dan 10 jaar cursisten tot het maximale te bewegen. Hij kan putten uit tal van bijzondere procedures die hij heeft gevoerd.

Reviews over cursussen van AN-i

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling