KiesUwCursus
Home Cursussen Masterclass Burgerlijk Procesrecht

Masterclass Burgerlijk Procesrecht

In deze cursus geeft raadsheer en hoogleraar Gert van Rijssen waardevolle tips die van pas komen in elke civiele procedure. Veel aandacht zal uitgaan naar het praktisch formuleren van stellingen en verweren. In het verlengde daarvan wordt er ingegaan op bewijs, bewijslast en bewijsaanbod. 

Cursusvorm
Prof. dr. Gert van Rijssen geeft in deze cursus praktische tips over het effectief stellen en waar nodig bewijzen. Op welke wijze kunnen de winkansen in een zaak zo goed mogelijk worden beïnvloed? De cursus verbindt het juridische kader aan de actualiteit en de praktijk. U bent na afloop op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van het burgerlijk procesrecht.

Deel 1: praktisch formuleren van stellingen en verweren, bewijsrecht

Deel 2: actualiteiten burgerlijk procesrecht

Doelstelling: 
U bent na afloop van de cursus op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het burgerlijk procesrecht en bent nog beter in staat stellingen en verweren effectief te formuleren, zodat de winkansen in uw zaken zijn toegenomen.

Doelgroep en niveau: 
De Masterclass Burgerlijk Procesrecht is bedoeld voor deelnemers die over een gedegen kennis beschikken van het burgerlijk procesrecht. Het niveau is verdiepend. Deze cursus is bedoeld voor advocaten en andere academisch geschoolde juristen.  

Daarom Toga academie: 
✔ Kleine groepen ✔ Niet-saai garantie ✔ Altijd vlakbij de trein ✔ Heerlijke lunch en borrel ✔ Inclusief handig naslagwerk ✔ Makkelijk parkeren

Programma

Datum en tijd: 11 december 2019 van 12:30 tot 17:30 uur

Sprekers

  • Prof. dr. Gert van Rijssen

    Prof. dr. Gert van Rijssen is bijzonder hoogleraar Rechtspraak aan de Radboud Universiteit. Hij is raadsheer in het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden, civiele kamer. Hij is ook arbiter in de Raad van Arbitrage voor de bouw. Voor zijn overstap naar de rechterlijke macht was Gert van Rijssen advocaat. Door de jaren schrijft en publiceert hij geregeld.

Editie(s)

Reviews over cursussen van De Toga Academie

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beoordeling