KiesUwCursus
Home Cursussen Live webinar / IT & recht Newsflash update

Live webinar / IT & recht Newsflash update

Laat u gedurende een uur bijpraten over de belangrijkste rechtspraak, best practices én de vertaalslag naar de praktijk. Deze live webinar is gratis en wordt verzorgd door twee van onze IT-juristen. De insteek is praktijkgericht en wij bieden ruimte voor u om vragen te stellen.

Op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen op het gebied van IT-recht? Benieuwd welke lessen hieruit kunnen worden getrokken voor de praktijk? Volg dan onze IT en recht Newsflash! Gedurende een uur worden de belangrijkste actuele ontwikkelen besproken onder leiding van twee van onze IT-juristen waarvan één als sidekick zal fungeren. Aan bod komt onder meer de belangrijkste rechtspraak, wet- en regelgeving, best practices en overig relevant nieuws op IT-recht gebied. Daarbij wordt meteen een vertaalslag naar de praktijk gemaakt; wat betekenen deze ontwikkelingen voor u als jurist en hoe kunt u daar op een handige manier mee omgaan?

Deze webinar bieden wij u gratis aan. Tijdens het webinar kunt u via de chat vragen stellen aan onze trainers. Na de uitzending ontvangt u de hand-out van de presentatie en opname van het webinar.

Let op: tijdens deze live webinar wordt er niet ingegaan op de ontwikkelingen op het gebied van privacy. Bent u juist hierin geïnteresseerd? Volg dan één van deze gratis live webinars: ‘AVG rechtspraak update’ en/of ‘FG Newsflash’.

Doelgroep

Wo-juristen en advocaten.

Programma

Data en tijdstippen:

  • 13 juni 2022, van 15:00 tot 16:00
  • 19 september 2022, van 15:00 tot 16:00
  • 12 december 2022, van 15:00 tot 16:00

Tijdens het webinar kunt u via de chat vragen stellen aan onze trainers. Na de uitzending ontvangt u de hand-out van de presentatie en opname van het webinar.

Sprekers

  • Bram de Vos

    Juridisch adviseur

  • Martijn Michael

    Juridisch adviseur

Editie(s)

Reviews over cursussen van ICTRecht

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling