console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");
KiesUwCursus
Home Cursussen Levenstestament

Levenstestament

Info

Op veel kantoren is de belangstelling voor het levenstestament groeiende. Wat kan er allemaal in een levenstestament geregeld worden?  Wat is het verschil met een volmacht? Waarom zijn bepaalde passages opgenomen? Mr. Chanien Engelbertink heeft als voorzitter van de EPN commissie levenstestament leiding gegeven aan de totstandkoming van het levenstestament. Zij is de kenner bij uitstek op dit gebied! Na deze cursusmiddag weet u de ontstaansgeschiedenis van het levenstestament, wanneer het levenstestament kan worden gebruikt en op welke wijze.

Doelgroep

De cursus Levenstestament is geschikt voor de notarieel medewerker, klerk, paralegal en iedereen die met levenstestamenten werkt of wil gaan werken.

Programma"

Programma

Deze cursus wordt gegeven op 20 juni 2019 van 13.00 tot 17.15 uur.
Persoon

Sprekers

  • mr. Chanien Engelbertink

    heeft notarieel recht in Groningen gestudeerd en heeft 11 jaar als notaris ervaring opgedaan. Zij heeft als voorzitter van de EPN commissie levenstestament leiding gegeven aan de totstandkoming van het levenstestament. Zij is de kenner bij uitstek op dit onderwerp

Maps

Editie(s)

Review

Reviews over cursussen van Levenstestament

Wat vonden uw vakgenoten?

Spreker
Valentijn Vietor

Al met al een zeer goede ervaring. Een kwalitatief hoogwaardige opleiding met ervaren docenten. Van deze docenten krijg je ook veel persoonlijke aandacht en 1 op 1 feedback. Daarnaast is het erg prettig verblijven in Putten. Ik raad dan ook iedereen deze opleiding ten zeerste aan!

Spreker
Bert Lassche

Goede training, echter het lijkt erop alsof met deze online training voldaan wordt aan de opleidingseis voor de Wwwft, waarvoor echter, tenzij ik dat verkeerd zie, 2 uur / opleidingspunten vereist zijn

0.0 totaal
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spreker
Eline Goemans

Enthousiaste en kundige docent. Nuttige cursus als je regelmatig procedeert. Organisatie was uitstekend.

Spreker
Edy Hoogendam

Zeer goede docent en actueel voor mijn praktijk

Spreker
Mr. Cas van Heugten, advocaat te sittard

Bijzonder enthousiaste, in alle opzichten heldere docent, waarbij je zeker niet inslaap valt. Gewoon uitstekend en erg leerzaam. Deventer en de locatie zijn schitterend, maar voor mij wel een lange rit met diverse files..
Ondanks toezeggingen van DAMSTË géén voorafgaande documentatie of studie-materiaal ontvangen; ook vermeldt Damsté in de aanhef van een rappèl-mail een onjuiste datum. Op dat onderdeel dus een onvoldoende.

Spreker
Sanne

Docente Agnes van Wieren kan de lastige materie altijd helder uitleggen. Duidelijke structuur, maar ook voldoende ruimte om alle vragen te beantwoorden. De dag vliegt voorbij!

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling