KiesUwCursus
€ 1.295,00 (vrijgesteld van btw)
Home Cursussen Legal English

Legal English

Een samenwerking tussen het Centrum voor Postacademisch Juridisch Onderwijs en Radboud in’to Languages

Werken in de Engelstalige juridische wereld vereist meer dan alleen goede taalvaardigheid Engels. Juridische taal heeft een eigen terminologie, zinsbouw en tekstopbouw. Tijdens de cursus Legal English gebruiken wij speciaal op maat gemaakt materiaal, waarmee u optimaal leert spreken en schrijven in een Engelstalige juridische context. Verder oefent u ook de Engelse vaardigheden die nodig zijn bij vergaderen, publiceren en presenteren.

De cursus wordt gegeven door ervaren docenten die gespecialiseerd zijn in het overbrengen van complexe juridische thema’s in helder Engels. U krijgt handvatten om succesvol te kunnen communiceren in het Engels binnen uw eigen juridische vakgebied. U kunt persoonlijke leerdoelen aandragen en ervaringen met medecursisten uitwisselen.

Deze cursus wordt ondersteund door de digitale leeromgeving Brightspace. Dit maakt het mogelijk om te leren, te oefenen en om een gesprek aan te knopen met medestudenten, of dit nu in de les is of buiten de cursus om.

Doelgroep:

Voor alle juristen, juridisch adviseurs en voor rechtenstudenten. De cursus is ook geschikt voor juridisch vertalers en andere professionals die werken in een internationale juridische context.

Medewerkers van de Radboud Universiteit die voor het werk Legal English leren, kunnen kosteloos deelnemen aan de taaltraining. De afdeling/faculteit en het college van bestuur betalen elk de helft van de kosten.

Startniveau:

Een OOPT-score van 70 of hoger is verplicht.

OOPT-test (Oxford Online Placement Test)

Voor inschrijving is een OOPT-score nodig. De test duurt ongeveer 40 minuten. Het maken van de test is mogelijk op maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 17:00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 15.30 uur. U kunt hiervoor terecht bij Radboud in’to Languages te Nijmegen.

Programma

Data en tijd: 16 september, 23 september, 30 september, 7 oktober, 21 oktober, 28 oktober, 4 november en 11 november 2019 van 18:00-20:00 uur (8 bijeenkomsten op maandag)

Prijs: Regulier tarief: € 1.295,-, RU-studenten: € 347,50, RU-medewerkers en alumni: € 695,-

Sprekers

Editie(s)

Reviews over cursussen van CPO

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling