KiesUwCursus
Home Cursussen Legal English (online)

Legal English (online)

Heeft u in uw dagelijkse praktijk ook steeds vaker te maken met de Engelse taal? En wilt u uw Engelse vaardigheden verbeteren op professioneel niveau? Volg dan de zeer goed beoordeelde praktijkcursus “Zakelijk Engels voor Juristen”. Tijdens deze cursus krijgt u praktische tips om uw begrip van de Engelse taal zowel op algemeen als op juridisch vlak te verbeteren. Tijdens deze interactieve cursus bespreekt prof. mr. dr. Ian Sumner (native speaker) onder andere veelgemaakte fouten in zakelijke brieven/e-mails. U krijgt tips op het gebied van grammatica, woordenschat en schrijfstijl zodat u zich met meer zelfvertrouwen tot een professioneel gesprekspartner kunt ontwikkelen.

Programma

Datum en tijd: dinsdag 16 maart 2021, van 12:45 tot 17:30 uur

12.45 – 13.00 uur          ontvangst
13.00 – 14.30 uur          deel I
14.30 – 14.45 uur          pauze
14.45 – 16.15 uur           deel II
16.15 – 16.30 uur           pauze
16.30 – 17.30 uur          deel III

Sprekers

  • mr. I. Sumner

    Ian Sumner studeerde rechten aan Christ’s College, Cambridge University, waar hij cum laude afstudeerde. In 2001 emigreerde hij naar Nederland. Van 2001 tot 2005 verrichtte hij promotieonderzoek in het internationale familierecht. Van 2005 tot 2012 was Ian Sumner verbonden aan het Molengraaff Instituut voor Privaatrecht aan de Universiteit Utrecht, eerst als junior universitair docent, daarna als universitair docent, en tenslotte, tot zijn vertrek, als universitair hoofddocent. Daarnaast won Ian in 2008 de Jong Docent Talent Prijs van de Universiteit Utrecht, een prestigieuze prijs die wordt toegekend door een jury van docenten uit de universitaire wereld, na door studenten van de Faculteit Rechtsgeleerdheid te zijn genomineerd. In 2011 kondigde Ian Sumner zijn vertrek uit de universitaire wereld aan en begon aan een nieuwe uitdaging in de private sector. Hiermee wil Ian de ervaring die hij tijdens zijn professionele carrière heeft opgedaan, gebruiken om studenten en juristen te begeleiden.

Editie(s)


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/kiesuwcursus.nl/public_html/wp-content/themes/kiesuwcursus/templates/courses/single/location.php on line 17

Reviews over cursussen van Damsté Opleidingen

Wat vonden uw vakgenoten?

Mr. Cas van Heugten, advocaat te sittard

Bijzonder enthousiaste, in alle opzichten heldere docent, waarbij je zeker niet inslaap valt. Gewoon uitstekend en erg leerzaam. Deventer en de locatie zijn schitterend, maar voor mij wel een lange rit met diverse files..
Ondanks toezeggingen van DAMSTË géén voorafgaande documentatie of studie-materiaal ontvangen; ook vermeldt Damsté in de aanhef van een rappèl-mail een onjuiste datum. Op dat onderdeel dus een onvoldoende.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling