KiesUwCursus
€ 375,00 (excl. btw)
Home Cursussen Jurisprudentielunch Reclamerecht

Jurisprudentielunch Reclamerecht

Kort en krachtig: de ‘Actualiteitenlunch Reclamerecht’ met Ebba Hoogenraad en Bram Duivenvoorde (Hoogenraad & Haak, Advertising + IP Advocaten). Tijdens de lunchpauze krijgt u in hoog tempo alle relevante Europese en Nederlandse rechtspraak en actualiteiten aangeboden, om daarna, helemaal up to date, weer verder te werken op kantoor.

Programma

Tijd en datum: donderdag 6 juni, van 12:15 – 14:30 uur (12:00 uur inloop en lunch pakken)

Ebba Hoogenraad: actualiteiten in Nederland Ebba Hoogenraad bespreekt de ontwikkelingen in het Nederlandse reclamerecht, met onder meer aandacht voor duurzaamheidsclaims en influencer marketing. Ebba bespreekt ook het kersverse verbod op het afbeelden van licensed characters gericht op kinderen (denk aan Sponge Bob en de Minions) op de verpakkingen van levensmiddelen.

Bram Duivenvoorde: actualiteiten in Europa Aansluitend besteedt Bram Duivenvoorde aandacht aan de ontwikkelingen in Europa. Hij bespreekt de belangrijkste Europese rechtspraak en het voorstel tot wijziging van de Richtlijn Oneerlijke Handelspraktijken. Dat voorstel voorziet onder meer in hardere sancties voor bedrijven en een aantal nieuwe regels over misleiding.

 

Sprekers

  • Ebba Hoogenraad

  • Bram Duivenvoorde

Reviews over cursussen van DeLex

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling