KiesUwCursus
Home Cursussen Jurisprudentiebijeenkomst Straf(proces)recht (online)

Jurisprudentiebijeenkomst Straf(proces)recht (online)

Exclusieve online jurisprudentiebijeenkomst
Op 5 april brengen Willem Jan Ausma, strafrechtadvocaat en Jan-Willem Grimbergen, senior advocaat-generaal bij het Openbaar Ministerie je van 16.00-17.00 uur op de hoogte van de belangrijkste arresten van de laatste drie maanden.

Overzicht afgelopen 3 maanden
Je krijgt een overzicht van relevante uitspraken en recente ontwikkelingen voor jouw strafrecht(proces)praktijk. 

Live online of on demand volgen
De bijeenkomst wordt opgenomen en kun je later, op een tijdstip dat het jou uitkomt, (terug)kijken.

Programma

Datum en tijd: 28 juni 2023, van 16:00 – 17.00 uur
of op een later moment terug te kijken

Sprekers

  • J.W. (Jan-Willem) Grimbergen

    Jan-Willem Grimbergen, senior advocaat-generaal bij het Openbaar Ministerie. Hij was voorzitter van het driemanschap dat onder de vlag van de Commissie Evaluatie Afgesloten Strafzaken onderzoek heeft gedaan naar de zaak Lucia de B. Als vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie heeft Jan-Willem een groot aantal strafzaken gedaan, waaronder in hoger beroep de zaak van de moord op Maja Bradaric.

  • W.J. (Willem Jan) Ausma

    Mr. Willem Jan Ausma (Leeuwarden, 1968) studeerde rechten in Groningen en liep stage bij de tbs-praktijk van Marcel Wolters en bij De Haan advocaten in Groningen. Hij werkte bij Haulussy Advocaten, daarna begon hij een eigen praktijk in Nieuwegein met Onno de Jong. In 2008 verhuisde het kantoor naar Utrecht. In dat jaar werd door zijn collega’s uitgeroepen tot ‘beste strafpleiter van Nederland’, waarbij zijn ‘moderne, zakelijke uitstraling, zijn vasthoudendheid en zijn pleidooien met een kwinkslag’ werden geroemd. Hij is de mens onder de advocaten en heeft al veel cliënten in spraakmakende zaken terzijde gestaan, Willem Jan is praktisch ingesteld. Hij weet op creatieve wijze de zaken naar zijn hand te zetten.

Reviews over cursussen van SDU

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling