KiesUwCursus
Home Cursussen Jurisprudentie ontslagrecht

Jurisprudentie ontslagrecht

Loopt u er ook tegenaan dat de dagelijkse werkzaamheden u zodanig bezighouden dat u nauwelijks toekomt aan het bijhouden van de jurisprudentie/vakliteratuur op uw vakgebied?

Deze cursus komt hieraan tegemoet. Onder het genot van een hapje en een drankje praten Wim Wetzels (kantonrechter Rotterdam) en Jan Meijer (Manager bij UWV) u in 3 uur bij, zodat u weer volledig op de hoogte bent van de (meest relevante) jurisprudentie op het gebied van het Ontslagrecht. Daarnaast zal Wim Wetzels, aan de hand van de vele dossiers die hij sinds de inwerkingtreding van de Wet werk en zekerheid (Wwz) voorbij heeft zien komen, u een aantal tips en tricks/do’s and don’ts (op het procesrechtelijke vlak) meegeven en zal Jan Meijer aangeven of en in hoeverre de gepubliceerde jurisprudentie op de A- en de B-grond van invloed is op de dagelijkse uitvoeringspraktijk van UWV en daarmee uw dagelijks werk. Kortom, deze cursus mag u niet missen.

Programma

16.30 – 17.00 uur Ontvangst met buffet, registratie en uitreiking documentatie

17.00 – 18.30 uur Bespreking/analyse rechtspraak A- en B-grond

18.30 – 18.45 uur Pauze

18.45 – 20.15 uur Bespreking/analyse rechtspraak C- t/m H-grond

20.15 uur Afsluiting

Sprekers

  • Mr. J. Meijer

    manager arbeids- en ontslagrecht landelijke afdeling Arbeidsjuridische Dienstverlening UWV De heer Meijer is nauw betrokken geweest bij de totstandkoming van de Uitvoeringsregels Ontslag, die UWV hanteert bij de uitvoering van de preventieve ontslagtoets.

  • Mr. W.J.J. Wetzels

    kantonrechter te Rotterdam

Editie(s)

Reviews over cursussen van Instituut voor Arbeidsrecht & HRM

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling