KiesUwCursus
Home Cursussen «JOR» Actueel Insolventie, financiering en zekerheden

«JOR» Actueel Insolventie, financiering en zekerheden

Bestemd voor: Advocaten, (kandidaat-)notarissen, bank- en bedrijfsjuristen, gerechtsdeurwaarders en leden van de rechterlijke macht.

Bent u op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen in het insolventie-, financierings- en zekerhedenrecht? In deze cursus, die het CPO samen met Sdu «JOR» heeft ontwikkeld, ligt de nadruk op de jurisprudentie van de afgelopen zes maanden. De dagelijkse praktijk staat centraal; dat is het kenmerk van deze cursus insolventie-, financierings- en zekerhedenrecht. Daarom krijgt u op de cursusdag volop gelegenheid om eigen casusposities voor te leggen aan de docent. Elke deelnemer ontvangt een speciaal voor deze cursus samengestelde «JOR»-bundel met de jurisprudentie van deze cursusdag.

(NB: deze cursus maakt geen onderdeel uit van het Sdu PO Deal aanbod)

In het kader van het uitvoeren van de werkzaamheden voor deze cursus worden uw persoonsgegevens gedeeld met opleidingsinstituut CPO waarmee we samen deze studiemiddag verzorgen.

Programma

Datum en tijd: donderdag 7 oktober 2021 van 13.00 – 17.30

12.30 uur          Ontvangst met koffie/thee en broodjes
13.00 uur          Bijeenkomst
15.00 uur          Pauze
15.30 uur          Bijeenkomst (vervolg)
17.30 uur          Einde

Sprekers

  • Prof. mr. N.E.D. Faber

    Hoogleraar Burgerlijk recht en adviseur dagelijks bestuur Onderzoekcentrum Onderneming & Recht, Radboud Universiteit, en Senior Adviser Clifford Chance, Amsterdam

Editie(s)

Reviews over cursussen van SDU

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beoordeling