KiesUwCursus
Home Cursussen Inzicht in de OR: Jaaroverzicht Medezeggenschapsrecht

Inzicht in de OR: Jaaroverzicht Medezeggenschapsrecht

Recente jurisprudentie, wetgeving en maatschappelijke ontwikkelingen

In één middag helemaal op de hoogte!
Op donderdagmiddag 14 december stellen Steven Jellinghaus en Robbert van het Kaar je op de hoogte van de meest relevante jurisprudentie, wetgeving en ontwikkelingen op het gebied van het medezeggenschapsrecht. Deze twee autoriteiten geven je niet alleen een handzaam overzicht, ze wijzen je ook op de gevolgen ervan in de praktijk. 

Goed voorbereid het nieuwe jaar in!
Het Inzicht in de OR: Jaaroverzicht Medezeggenschapsrecht stel je in staat te anticiperen op huidige en komende ontwikkelingen. 

Leg uw vragen voor aan Steven Jellinghaus en Robbert van het Kaar
Heb je vragen die je graag voor wilt leggen aan de docenten? Je kunt deze uiterlijk 1 december 2023 mailen naar [email protected].
Tijdens de cursus behandelen de docenten jouw vragen en relateren zij deze aan relevante jurisprudentie en/of wetgeving. 

Voor wie

OR-professionals, zoals bijvoorbeeld voorzitters, (ambtelijk) secretarissen en trainers van ondernemingsraden en advocaten werkzaam op het gebied van medezeggenschapsrecht.

Let op! Dit is een online cursus die beschikbaar wordt gesteld via videoconferentie. Zowel docent als deelnemers nemen deel via PC, laptop of tablet. Je ontvangt voorafgaand aan de cursus inloginstructies.

Programma

12:30 – 13:00 Ontvangst en registratie
13:00 – 13:30 Recente wet- en regelgeving 
13:30 – 14:00 Jurisprudentie medezeggenschapsrecht afgelopen 2 jaar 
14:00 – 14:10 Pauze 
14:10 – 15:10 Jurisprudentie medezeggenschapsrecht afgelopen 2 jaar (vervolg)
15:10 – 15:20 Pauze 
15:20 – 16:20 Hybride- en thuiswerken: Arbeidsrechtelijke aspecten 

Sprekers

  • R.H. (Robbert) van het Kaar

    Robbert van het Kaar is werkzaam op de Universiteit van Amsterdam. Hij is hoofdredacteur van de losbladige uitgave Ondernemingsraad en lid van de redacties van Rechtspersonen (onderdelen WOR, WEOR, Fusiegedragsregels en WRW), Arbeidsovereenkomst (onderdelen Wet minimumloon en minimumvakantiebijslag en Wet op de loonvorming), Tekst en Commentaar Arbeidsrecht en Wet en Rechtspraak Arbeidsrecht, en deelredacteur medezeggenschap van TRA en vast medewerker van Rechtspraak voor Medezeggenschap en OR-Informatie. Van laatstgenoemde uitgave is hij ook voorzitter van de adviesgroep. Sinds 2007 is hij auteur van Inzicht in de ondernemingsraad.

  • S.F.H. (Steven) Jellinghaus

    Advocaat, De Voort Advocaten | Mediators, Tilburg. Universitair docent, Universiteit van Tilburg. Dr.mr. Steven Jellinghaus is gespecialiseerd op het gebied van Collectief arbeidsrecht, Collectief individueel ambtenarenrecht, Sportrecht en Medezeggenschapsrecht. In 2003 promoveerde hij op harmonisatie van arbeidsvoorwaarden. De heer Jellinghaus is tevens mediator.

Editie(s)

Reviews over cursussen van SDU

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling