KiesUwCursus
Home Cursussen Interactieve intervisie voor advocaten arbeidsrecht

Interactieve intervisie voor advocaten arbeidsrecht

Sinds 1 maart 2020 zijn advocaten gehouden om deel te nemen aan een vorm van gestructureerde feedback. Gestructureerde feedback is een manier om met collega’s of vakgenoten te leren van ervaringen, problemen, successen en uitdagingen in de dagelijkse praktijk. Uw professionele ontwikkeling staat centraal. Advocaten kunnen kiezen uit drie vormen van gestructureerde feedback: intervisie, peer review en gestructureerd intercollegiaal overleg. Intervisie is misschien wel de toegankelijkste en tegelijkertijd boeiendste vorm. U leert van uw eigen casus en van de inbreng van anderen. U ontdekt hoe vakgenoten omgaan met uitdagingen en hoe u zich verder kunt ontwikkelen. Minstens zo belangrijk, u voldoet daarmee aan de eisen van de NOvA.

De bijeenkomst is een interactieve bijeenkomst. De bespreking vindt plaats onder begeleiding van mevrouw drs. Alexandra Gerny, als gespreksleider geregistreerd bij de Algemene raad van de NOvA. Voor zover vertrouwelijke informatie wordt gedeeld of herleidbaar is, geldt dat de gespreksleider geheimhoudingsplicht heeft op grond van artikel 26 van de Advocatenwet.

Doelgroep

Deze cursus is uitsluitend bestemd voor advocaten arbeidsrecht.

Niveau

* Basis (Basiskennis aanwezig)

Programma

12.00 – 12.30 uur Ontvangst met sandwiches en registratie

12.30 – 14.30 uur deel 1

14.30 – 14.45 uur pauze

14.45 – 16.45 uur deel 2

16.45 uur afsluiting

Sprekers

  • Mw. drs. A. Gerny

    – Coacht als eigenaar van Gerny Coaching + Consulting al 10 jaar advocaten en andere hoogopgeleide professionals zoals artsen en ondernemers – Als coach en supervisor opgeleid aan de Universiteit Utrecht en het Tavistock Institute te London – Lid van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (Nobco) – Schrijver van de column “De Beroepscoach” in het Advocatenblad (2019) – Als gespreksleider geregistreerd bij de Algemene Raad van de Nederlandse Orde van Advocaten

Editie(s)

Reviews over cursussen van Instituut voor Arbeidsrecht & HRM

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling