KiesUwCursus
Home Cursussen Inleiding changing business models & mindset

Inleiding changing business models & mindset

Wil je als jurist van toevoegde waarde blijven? Dan moet je begrijpen hoe je de nieuwste ontwikkelingen en innovaties een plek kunt geven binnen het business model van jouw kantoor. Hoe speel je bijvoorbeeld in op thema’s als AI en ESG? De jurist en het kantoor van de toekomst hebben een visie op de veranderingen in de markt en weten wat dit betekent voor hun dienstverlening.

Wat levert deze cursus je op?

  • Begrip van verschillende business modellen
  • Inzicht in de veranderingen in de juridische markt
  • Kennis over relevante thema’s zoals Generative AI en ESG

Als jurist en als kantoor wil je altijd meerwaarde bieden. Daartoe moet je zicht hebben op de ontwikkelingen in de sector, en een toekomstbestendig business model neerzetten. De cursus ‘Inleiding Changing business models & mindset’ geeft je inzicht in de huidige ontwikkelingen in de juridische markt: bij kantoren, cliënten en op de arbeidsmarkt voor juridische professionals.

Je ontdekt welke impact Generative AI zal hebben op je dienstverlening. Ook leer je waarom ESG (Environment, Social en Governance) belangrijk is voor je cliënten en wat dit betekent voor jouw advisering. Bovendien vertelt de docent je alles over het nut van het gebruik van business modellen, zodat je na afronding van de cursus in staat bent om binnen je eigen kantoor een consistente, toekomstbestendige strategie te ontwikkelen.

Thema’s die onder meer aan bod komen:

  • Het nut van het gebruik van business modellen
  • Welke business modellen zijn er?
  • Ontwikkelingen en veranderingen in de juridische markt
  • De impact van technologie

Programma

Datum en tijd: 12 maart 2024, van 15:00 – 17:00 uur

Sprekers

  • Johan Koggink

    Johan Koggink is docent voor de module Inleiding Changing business models. Hij is sinds 2000 directeur bij Van Benthem & Keulen. Johan houdt zich onder andere bezig met de ontwikkelingen en transformatie in binnen de juridische markt, en de rol die digitalisering en andere technologische innovaties daarbij spelen. Hij spreekt en publiceert regelmatig over deze onderwerpen. Bekijk het docentprofiel van Johan Koggink.

Editie(s)


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/kiesuwcursus.nl/public_html/wp-content/themes/kiesuwcursus/templates/courses/single/location.php on line 17

Reviews over cursussen van TML Academy

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling