KiesUwCursus
Home Cursussen Huwelijkse voorwaarden

Huwelijkse voorwaarden

In deze cursusmiddag bespreekt prof. mr. dr. Freek Schols het toepassen van het (nieuwe) Huwelijksvermogensrecht. Wat zijn tot dan toe de ervaringen met het het (nieuwe) Huwelijksvermogensrecht? En waar loopt u tegenaan bij echtscheidingen of overlijden?

Doelgroep

Deze cursus is geschikt voor de notarieel medewerker, klerk, paralegal en iedere specialist die met het nieuwe Huwelijksvermogensrecht werkt.

 

Programma

Deze cursus wordt gegeven op 3 oktober 2019 van 13.00 tot 17.15 uur.

Sprekers

  • prof. mr. dr. Freek Schols

    focust op het familievermogensrecht, waaronder te begrijpen het erfrecht. Hij is thans als hoogleraar Privaatrecht, in het bijzonder notarieel recht verbonden aan het Centrum voor Notarieel Recht van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid Radboud Universiteit Nijmegen. Tot november 2008 was hij hoogleraar Estate Planning aan deze faculteit. In augustus 2016 werd Freek benoemd tot buitengewoon hoogleraar ‘Familie(vermogens)recht en erfrecht’ aan de faculteit der Rechtsgeleerdheid van de University of Curaçao.

Editie(s)

Reviews over cursussen van Huwelijkse voorwaarden

Wat vonden uw vakgenoten?

Valentijn Vietor

Al met al een zeer goede ervaring. Een kwalitatief hoogwaardige opleiding met ervaren docenten. Van deze docenten krijg je ook veel persoonlijke aandacht en 1 op 1 feedback. Daarnaast is het erg prettig verblijven in Putten. Ik raad dan ook iedereen deze opleiding ten zeerste aan!

Bert Lassche

Goede training, echter het lijkt erop alsof met deze online training voldaan wordt aan de opleidingseis voor de Wwwft, waarvoor echter, tenzij ik dat verkeerd zie, 2 uur / opleidingspunten vereist zijn

0.0 totaal
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eline Goemans

Enthousiaste en kundige docent. Nuttige cursus als je regelmatig procedeert. Organisatie was uitstekend.

Edy Hoogendam

Zeer goede docent en actueel voor mijn praktijk

Mr. Cas van Heugten, advocaat te sittard

Bijzonder enthousiaste, in alle opzichten heldere docent, waarbij je zeker niet inslaap valt. Gewoon uitstekend en erg leerzaam. Deventer en de locatie zijn schitterend, maar voor mij wel een lange rit met diverse files..
Ondanks toezeggingen van DAMSTË géén voorafgaande documentatie of studie-materiaal ontvangen; ook vermeldt Damsté in de aanhef van een rappèl-mail een onjuiste datum. Op dat onderdeel dus een onvoldoende.

Sanne

Docente Agnes van Wieren kan de lastige materie altijd helder uitleggen. Duidelijke structuur, maar ook voldoende ruimte om alle vragen te beantwoorden. De dag vliegt voorbij!

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling