KiesUwCursus
Home Cursussen Webinar Het verblijfsrecht van Unieburgers: het doen van een beroep op de bijstand – november 2019

Webinar Het verblijfsrecht van Unieburgers: het doen van een beroep op de bijstand – november 2019

Weet u wat er allemaal invloed heeft op het verblijfsrecht van Unieburgers?

Dit webinar behandelt het verblijfsrecht van Unieburgers en de manier waarop het al dan niet hebben gedaan van een beroep op de publieke middelen invloed kan hebben op het verblijfsrecht. Het webinar gaat zowel over beëindiging van het verblijfsrecht vanwege beroep op publieke middelen als de omstandigheden waaronder het verblijfsrecht niet kan worden beëindigd ondanks het feit dat een beroep wordt gedaan op de bijstand. Daaraan verwant wordt ook besproken of er sprake is van rechtmatig verblijf als een beroep op de bijstand volledig is uitgebleven.

Doelgroep

Advocaten

CPO webinarbundel

Programma

U kunt dit webinar bekijken waar en wanneer u wilt.

U dient aansluitend aan het webinar enkele meerkeuzevragen juist te beantwoorden om het deelnamecertificaat te ontvangen. Nadat u aan de toetscriteria heeft voldaan, ontvangt u ongeveer een uur na afronding van de toets het certificaat per e-mail.

Deelname aan webinar

Wij schrijven u in via de website van CPO en maken een account voor u aan. Vervolgens ontvangt u een separaat bericht van CPO met een activatielink voor de registratie. Wanneer u op deze link klikt, kunt u een wachtwoord aanmaken en is uw inschrijving voltooid. U kunt het webinar bekijken, wanneer u wilt, vanaf de datum dat deze beschikbaar is.

Indien u al een account heeft, omdat u al eerder een webinar van CPO heeft gevolgd, krijgt u van ons een mail met een link naar het webinar. Hierna hoeft u slechts op de rode button ‘Bekijk het webinar’ of ‘Aanmelden voor dit webinar’ te klikken en kunt u inloggen met uw inloggegevens. In het geval dat u uw inloggegevens niet meer weet, kunt u een nieuw wachtwoord aanmaken.

Sprekers

  • Mr. Thomas van Houwelingen,

    Advocaat Everaert advocaten

Reviews over cursussen van CPO

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling