KiesUwCursus
€ 695,00 (vrijgesteld van btw)
Home Cursussen Het Nationale Privacycongres 2020

Het Nationale Privacycongres 2020

Op Vrijdag 30 oktober 2020 zal de Universiteit Leiden de 12e editie (sinds 2009) van Het Nationale Privacycongres organiseren. Het is op dit moment al mogelijk u in te schrijven.
Het programma zal de komende maanden verder worden uitgewerkt.

Het Nationale Privacycongres 2020 zal worden georganiseerd in samenwerking met:

 • Prof. dr.mr. G-J. (Gerrit-Jan) Zwenne, advocaat/partner bij Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn te Den Haag en hoogleraar eLaw @ Leiden Centrum voor Recht en de Informatiemaatschappij, Universiteit Leiden.
 • Prof. mr.dr. P. (Peter) Blok, hoogleraar Octrooirecht en privacy. Hij is verbonden aan het Centrum voor Intellectueel Eigendomsrecht (CIER) van de UU. Daarnaast is hij raadsheer in team handel van het gerechtshof Den Haag. Hij is gespecialiseerd in het intellectueel eigendomsrecht, het privacyrecht en de bescherming van persoonsgegevens.
 • Mr. Q. (Quinten) Kroes, advocaat-partner bij Brinkhof, en adviseert en procedeert over technologie- en privacyregulering. Hij schrijft en spreekt regelmatig over privacy. 
 • Mw. Mr. (Hester) de Vries, advocaat Kennedy Van der Laan. Zij is een van de vooraanstaande Nederlandse deskundigen op het gebied van de wetgeving ter bescherming van persoonsgegevens

Doelgroep
Advocaten, bedrijfsjuristen, compliance officers en privacy officers, functionarissen gegevensbescherming, de rechterlijke macht.

Programma

Datum en tijd: 30 november 2020, van 09:00 tot 17:30 uur.

09.00 uur: Ontvangst en registratie
09.30 uur: Welkom
09.40 uur: College
10.40 uur: Pauze
11.00 uur: College
11.45 uur: College
12.30 uur: Lunch
13.30 uur: College
14.15 uur: College
15.00 uur: Pauze
15.20 uur: College
16.00 uur: Borrel
17.30 uur: Einde

Sprekers

 • Mw. Mr. (Hester) de Vries

  Advocaat Kennedy Van der Laan. Zij is een van de vooraanstaande Nederlandse deskundigen op het gebied van de wetgeving ter bescherming van persoonsgegevens.

 • Mr. Q. (Quinten) Kroes

  Advocaat-partner bij Brinkhof, en adviseert en procedeert over technologie- en privacyregulering. Hij schrijft en spreekt regelmatig over privacy.

 • Prof. mr.dr. P. (Peter) Blok

  Hoogleraar Octrooirecht en privacy. Hij is verbonden aan het Centrum voor Intellectueel Eigendomsrecht (CIER) van de UU. Daarnaast is hij raadsheer in team handel van het gerechtshof Den Haag. Hij is gespecialiseerd in het intellectueel eigendomsrecht, het privacyrecht en de bescherming van persoonsgegevens.

 • Prof. dr.mr. G-J. (Gerrit-Jan) Zwenne

  Advocaat/partner bij Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn te Den Haag en hoogleraar eLaw@Leiden Centrum voor Recht en de Informatiemaatschappij, Universiteit Leiden

Editie(s)

Reviews over cursussen van Juridisch PAO Leiden

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beoordeling