console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");
KiesUwCursus
Home Cursussen Het convenant vanuit fiscaal oogpunt

Het convenant vanuit fiscaal oogpunt

Info

Een fiscale fout in een convenant is snel gemaakt. De gevolgen daarvan kunnen verstrekkend zijn. Ook in procedures is het echter van belang om fiscaal op de hoogte te zijn.

Enkele onderwerpen van aandacht:

  • belastinglatenties
  • de eigen woning en renteaftrek
  • schenkbelasting
  • fiscaliteit alimentatie en afkoop
  • inkomen ondernemer vanuit fiscaal oogpunt

Mr. T.A. (Tom) van Baaren neemt u mee door de valkuilen en meest gemaakte fouten, aan de hand van casuïstiek. Vanzelfsprekend is er ruim de tijd voor het stellen van vragen en de actualiteit.

Programma"

Programma

Datum en tijd: dinsdag 1 juni 2021, van 13:00 – 17:30 uur

12.45 – 13.00 uur          ontvangst
13.00 – 14.30 uur          deel I
14.30 – 14.45 uur          pauze
14.45 – 16.15 uur           deel II
16.15 – 16.30 uur           pauze
16.30 – 17.30 uur          deel III

Persoon

Sprekers

  • mr. T.A. van Baaren

    Tom heeft een brede opleiding genoten in Nijmegen (Nederlands recht en Notariële vakken) en Tilburg (Belastingkunde) en daarna een opleiding tot mediator gevolgd. De afgelopen 16 jaar heeft Tom het fiscale vak in algemene zin geleerd en is hij uitgegroeid tot een algemeen gerespecteerde echtscheidingskundige. Naast adviseur is Tom ook erkend docent voor advocaten en andere juristen op het gebied van de financiële en fiscale aspecten van echtscheiding.

Maps

Editie(s)

Review

Reviews over cursussen van Damsté Opleidingen

Wat vonden uw vakgenoten?

Spreker
Mr. Cas van Heugten, advocaat te sittard

Bijzonder enthousiaste, in alle opzichten heldere docent, waarbij je zeker niet inslaap valt. Gewoon uitstekend en erg leerzaam. Deventer en de locatie zijn schitterend, maar voor mij wel een lange rit met diverse files..
Ondanks toezeggingen van DAMSTË géén voorafgaande documentatie of studie-materiaal ontvangen; ook vermeldt Damsté in de aanhef van een rappèl-mail een onjuiste datum. Op dat onderdeel dus een onvoldoende.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling