console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");
KiesUwCursus
Home Cursussen Fiscale eindejaarsactualiteiten

Fiscale eindejaarsactualiteiten

Info

Ondernemers én particulieren zijn tegen het einde van het kalenderjaar altijd druk met fiscale zaken. Zij willen nog snel maatregelen nemen om de belastingdruk over het lopende jaar – in de zaak én in privé – te beperken, en om goed voorbereid op nieuwe fiscale regelingen het nieuwe jaar in te gaan. Na deze cursus beschikt u over de benodigde kennis om uw relaties daarover adequaat te adviseren.

Deze eindejaarcursus biedt ondernemers in het midden- en kleinbedrijf én hun adviseurs een scala aan mogelijkheden voor belastingbesparing. Prof. dr. mr. Edwin Heithuis stelt de meest profijtelijke tips centraal en voorziet deze van een praktische toelichting. Na het volgen van deze cursus kunt u de vele eindejaarstips direct toepassen, voor uw relaties en/of voor u zelf, in de zaak of privé.

O.a. de volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Belastingplan 2022

De onderwerpen zijn afhankelijk van de actualiteiten en kunnen derhalve nog wijzigen.

*Wij zijn van oordeel dat deze cursus voldoet aan de minimum voorwaarden voor onderwijs als gesteld in het PE-reglement van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs en voor het vermelde aantal uren kan worden ingebracht voor de PE-verplichting van NOB-leden.
** Wij zijn van oordeel dat deze cursus voldoet aan de minimum voorwaarden voor onderwijs als gesteld in artikel 4.4, vierde lid, van de Verordening op de advocatuur (Voda) en zich kwalificeert voor het vermelde aantal opleidingspunten voor het onderhouden van de vakbekwaamheid.

Programma"

Programma

Datum en tijd: woensdag 27 oktober van 16:00 tot 20:30 uur.
Inclusief dinerbuffet en gratis parkeren.
Persoon

Sprekers

  • Prof. dr. E.J.W. Heithuis

    De heer E.J.W. (Edwin) Heithuis voltooide in 1990 de studie fiscale economie (cum laude) aan de (thans) Universiteit van Tilburg en in 2004 het doctoraalexamen fiscaal recht aan de Universiteit van Leiden. Hij is hoogleraar geweest aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (tot 2007), de Universiteit Utrecht (2007-2011) en de Open Universiteit (2012-2017). Sinds 2011 is hij hoogleraar fiscale economie aan de Universiteit van Amsterdam. Naast zijn wetenschappelijke werk is de heer Heithuis altijd werkzaam geweest in de belastingadviespraktijk. Eerst 15 jaar bij EY Belastingadviseurs (1990-2005), laatstelijk als hoofd bureau vaktechniek, en sinds 2005 bij BDO Belastingadviseurs, thans als wetenschappelijk adviseur. Sinds 2006 is hij tevens rechter-plaatsvervanger in de rechtbank Den Haag. De heer Heithuis schrijft met enige regelmaat artikelen in de fiscale vakpers en heeft diverse boeken op zijn naam staan. Voorts treedt hij regelmatig op als spreker op cursussen, seminars, symposia en congressen. Hij is tot slot hoofdredacteur van Vakstudie Nieuws, TaxVisions en het Tijdschrift Familiebedrijven, annotator in Beslissingen in belastingzaken Nederlandse Belastingrechtspraak (BNB) en vaste medewerker van het Weekblad fiscaal recht.

Maps

Editie(s)

Review

Reviews over cursussen van Ammerlaan Opleidingen

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling