KiesUwCursus
Home Cursussen FG / DPO training: soft skills

FG / DPO training: soft skills

Gedurende deze trainingsdag vinden de trainingen ‘Presenteren’ en ‘Omgaan met weerstand’ plaats.

Presenteren
Een belangrijke taak voor de FG is het voorlichten en opleiden van de medewerkers van zijn organisatie op privacygebied. Hierbij zijn presentaties een vaak ingezet hulpmiddel. Deze kunnen op vele manieren leiden tot kennisoverdracht en bewustzijnsvergroting. Daarnaast kan een goede presentatie het verschil maken voor FG’s die voorstellen of vraagstukken aan het management willen voorleggen.

In deze training gaat u door middel van praktijkoefeningen aan de slag om uw presentatieskills te verbeteren. De training wordt verzorgd door Marije Alma, presentatie- en media adviseur & eigenaar bij Zakelijk in Beeld.

Omgaan met weerstand
Gezien de rol en verantwoordelijkheden die een FG heeft, krijgt hij/zij in de praktijk te maken met weerstand van andere stakeholders binnen de organisatie waar de FG werkzaam is. Bijvoorbeeld omdat sprake is van verschillende belangen die met elkaar strijden of omdat men niet van verandering houdt. Daarnaast kan het soms ook op persoonlijk vlak gewoon niet ‘klikken’ of kan bureaucratie voor weerstand zorgen.

Na uiteenzetting van de theorie en toelichting aan de hand van praktijkvoorbeelden, worden praktijksituaties nagebootst en geoefend via rollenspellen.

Deze trainingsdag is onderdeel van de specialisatieopleiding tot FG.

Programma

Start 10:00 u

Eind 17:00 u

Sprekers

  • Jasper Jansbeken

    Jasper Jansbeken werkt als juridisch adviseur bij ICTRecht en maakt onderdeel uit van ICTRecht Detachering. In zijn functie als in-house ICT-jurist bij opdrachtgevers stelt hij onder andere ICT-contracten op en neemt hij deel aan contractonderhandelingen. Daarnaast adviseert hij opdrachtgevers over complexe juridische vraagstukken.

  • Sten Demon

    Sten Demon werkt als juridisch adviseur bij ICTRecht en maakt onderdeel uit van ICTRecht Detachering. Als inhouse IT-jurist bij opdrachtgevers houdt Sten zich vooral bezig met het opstellen van contracten, het adviseren over complexe juridische vraagstukken en het verzorgen van compliance. De kennis die Sten heeft opgedaan in de praktijk deelt hij graag met zijn collega’s. Bijvoorbeeld door het geven van trainingen, het begeleiden van startende IT-juristen en het evalueren van opdrachten met opdrachtgevers.

Editie(s)

Reviews over cursussen van ICTRecht

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling