KiesUwCursus
Home Cursussen DPIA & Privacy by Design (module 5)

DPIA & Privacy by Design (module 5)

In dit onderdeel leert u hoe u een Data Protection Impact Assessment (DPIA) doet en hoe u volgens het principe van Privacy by Design werkt.

Doelgroep:

(beleids)juristen, beleidsmedewerkers, Risk managers, compliance officers, security officers, advocaten, functionarissen gegevensbescherming, (chief) privacy officers.

Resultaat:

Na het volgen van deze cursus kunnen de deelnemers zelfstandig risico’s inschatten en een DPIA uitvoeren en Privacy by Design op een duurzame manier toepassen in hun organisatie.

Programma

Programma: 19 oktober 2020

Sprekers

  • Mr. Dr. Bart W. Schermer

    Bart is één van de bekendste juridische privacy experts in Nederland. Hij is gespecialiseerd in het gebied van Privacy en ICT recht en is verantwoordelijk voor de juridische projecten binnen Considerati. Bart is tevens als universitair hoofddocent verbonden aan de afdeling eLaw bij de Universiteit van Leiden en begeleidt daar ook promovendi.

  • Dr. Ir. Jaap-Henk Hoepman

    Jaap-Henk is een autoriteit op het gebied van privacy enhancing technologies en is tevens universitair hoofddocent aan de Raboud Universiteit en de Universiteit van Groningen. Naast zijn werk als hoofddocent, houdt Jaap-Henk zich bezig met onderzoek naar privacy by design, privacy en ICT security bij de Universiteit van Tilburg.

Editie(s)

Reviews over cursussen van Considerati

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling