console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");
KiesUwCursus
Home Cursussen Diepgang vereffening nalatenschappen

Diepgang vereffening nalatenschappen

Info

De ontwikkelingen in de vereffening van nalatenschappen gaan hard. Er gaat geen week voorbij of er worden door rechters belangrijke uitspraken gedaan over de vereffening. Hoe moeten vorderingen en schulden behandeld worden? Hoe zit het met de verzetprocedure? Wat is de speelruimte van de vereffenaar en de rechter als het gaat om aanwijzingen? Wanneer moeten de bepalingen uit de Faillissementswet worden toegepast en wanneer niet? Hoe om te gaan met een onderneming in de vereffening? Hoe zit het met het loon van de vereffenaar?

Bovenstaande vragen zijn zo maar een greep uit de vragen die tijdens de cursus behandeld zullen worden. Ook zal er veel aandacht zijn voor de actualiteit. We weten immers zeker dat voordat de cursus plaatsvindt er in vereffeningsland nog heel wat staat te gebeuren.

Deze cursus is vooral relevant voor ervaren vereffenaars, hun advocaten, boedelafwikkelaars en executeurs. Het is mogelijk voorafgaand aan de cursus vragen in te sturen aan de docent betreffende kwesties waar de cursist in de vereffeningspraktijk tegenaan loopt.

Het is mogelijk u in te schrijven tot 27 oktober 2020!

Programma"

Programma

Datum en tijd: 3 november 2020, van 10:00 tot 17:00.

Persoon

Sprekers

  • Edith Schnackers

    Edith is een ervaren familie- en erfrechtadvocaat. Zij heeft veelvuldig te maken met het afwikkelen van complexe en omvangrijke nalatenschappen. Zij doceert regelmatig over het huwelijksvermogensrecht en het erfrecht. Edith is lid van de redactie van AdvoTip en publiceert ook elders over het erfrecht.

  • Joost Diks

    Joost doceert bij diverse opleidingsinstellingen. Daarnaast is Joost (co)auteur van diverse erfrechtelijke publicaties en boeken. Joost verzorgt regelmatig cursussen en lezingen op het gebied van het familie- en erfrecht voor advocaten, notarissen, studenten en juristen. Joost Diks is verder vaste medewerker van het tijdschrift Rechtspraak Familierecht en lid van de redactie van AdvoTip. Joost treedt zelf als vereffenaar op in complexe nalatenschappen.

  • Maaike Steegmans

    Maaike verzorgt regelmatig cursussen en trainingen op het gebied van erfrecht, relatievermogensrecht en estate-planning. Ook publiceert ze vaak in diverse juridische tijdschriften en is ze redactielid van onder meer de bundels Rechtspraak Erfrecht en Rechtspraak Relatievermogensrecht.

Maps

Editie(s)

Review

Reviews over cursussen van FEIN

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling