KiesUwCursus
Home Cursussen De praktische implicaties van de uitspraak van het Hof van Justitie van de EU voor het UBO-register (online cursus)

De praktische implicaties van de uitspraak van het Hof van Justitie van de EU voor het UBO-register (online cursus)

Op 22 november 2022 heeft het Hof van Justitie van de Europese Unie uitspraak gedaan over de verenigbaarheid van het UBO-register met het recht op eerbiediging van het privéleven en het recht op bescherming van persoonsgegevens. Het Hof oordeelt dat de voorgeschreven publieke toegankelijkheid tot de informatie in het UBO-register ongeldig is. De minister van Financiën heeft besloten dat tijdelijk helemaal geen verstrekkingen worden gedaan uit het UBO-register.

Wat zijn de implicaties van de uitspraak van het Hof en het besluit van de minister? Birgit Snijder-Kuipers praat u in één uur bij.

De cursus wordt online gegeven.

Programma

Woensdag 14 december 2022, 16.00 – 17.00  online

Sprekers

  • prof. mr. dr. B. Snijder-Kuipers

    kandidaat-notaris De Brauw Blackstone Westbroek en hoogleraar Corporate Compliance and Anti-Money Laundering Radbouduniversiteit Nijmegen

Editie(s)


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/kiesuwcursus.nl/public_html/wp-content/themes/kiesuwcursus/templates/courses/single/location.php on line 17

Reviews over cursussen van Stichting tot Bevordering der Notariële Wetenschap

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling