KiesUwCursus
€ 575,00 (vrijgesteld van btw)
Home Cursussen De nieuwe WWFT

De nieuwe WWFT

De nieuwe WWFT (Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme) ligt bij de Eerste Kamer, en als deze is aangenomen dan betekent voor uw kantoor waarschijnlijk dat u uw werkwijze hierop zal moeten aanpassen. Birgit Snijder-Kuipers, universitair docent notarieel recht aan de Rijksuniversiteit Groningen en kandidaat-notaris bij De Brauw Blackstone Westbroek, maakte samen met anderen een praktisch werkboek over hoe om te gaan met de nieuwe regelgeving. Daarnaast verschijnt zeer binnenkort een meer wetenschappelijk handboek op dit terrein.

U krijgt (optioneel) beide boeken, mét een heleboel praktische uitleg, tijdens deze cursus waarin u goed wordt voorbereid om te kunnen voldoen aan de nieuwe wet. Het werkboek bevat voorbeelddocumenten en een stappenplan, speciaal toegesneden op notaris- en advocatenkantoren. Het tienstappenplan bevat de onderwerpen die opgenomen moeten worden in het WWFT-kantoorbeleid. Het handboek biedt verdieping bij lastige onderdelen.

De netto-opbrengst van het werkboek gaat naar Lawyers4Lawyers, een organisatie die ook door het CPO wordt ondersteund.

Programma

  • Datum en tijd: 2 oktober 2018 van 14.00 uur tot 18.00 uur
  • Doelgroep: advocaten en juristen

Sprekers

  • Birgit Snijder-Kuipers

    universitair docent notarieel recht aan de Rijksuniversiteit Groningen en kandidaat-notaris bij De Brauw Blackstone Westbroek

Editie(s)

Reviews over cursussen van CPO

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling