KiesUwCursus
Home Cursussen Data Governance: verwerkingsregister en inrichting privacybeleid

Data Governance: verwerkingsregister en inrichting privacybeleid

In dit onderdeel leert u om gegevensverwerkingen in kaart te brengen (data mapping) en een bijbehorend register van verwerkingen op te zetten. Ook leert u hoe u een privacy compliance programma inricht en een privacybeleid te schrijven. Tenslotte wordt aandacht besteedt aan de (zachte) vaardigheden die een DPO nodig heeft om succesvol te zijn.

Doelgroep

(Beleids)juristen, beleidsmedewerkers, Risk managers, compliance officers, security officers, advocaten, functionarissen gegevensbescherming, (chief) privacy officers.

Resultaat

Je kan praktisch de verwerkingen in een organisatie in kaart brengen en weet hoe je een privacybeleid in kan richten binnen een organisatie. tevens weet je hoe je als in de rol als DPO je praktisch binnen de organisatie moet opstellen.

Programma

Deze cursus is te volgen op vier verschillende data:

  • Maandag 20 mei 2019
  • Maandag 16 september 2019
  • Maandag 4 november 2019

Sprekers

  • Mr. dr. B.W. Schermer

    Universitair hoofddocent | Bart is één van de bekendste juridische privacy experts in Nederland. Hij is gespecialiseerd in het gebied van Privacy en ICT recht en is verantwoordelijk voor de juridische projecten binnen Considerati. Bart is tevens als universitair hoofddocent verbonden aan de afdeling eLaw bij de Universiteit van Leiden en begeleidt daar ook promovendi.

  • drs. Bart Pegge

    Bart is director van de public affairs praktijk van Considerati. Door zijn ervaring ziet hij als geen ander de impact van online platforms op beleid en wet- en regelgeving.

Editie(s)

Reviews over cursussen van Considerati

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling