console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");
KiesUwCursus
€ 395,00 (vrijgesteld van btw)
Home Cursussen Cursusdag D: Arbeidsrecht en de financiële bedrijfsvoering

Cursusdag D: Arbeidsrecht en de financiële bedrijfsvoering

Info

De praktijk van het arbeidsrecht raakt de financiële bedrijfsvoering van werkgevers

Deze dag laat zien hoe het arbeidsrecht van invloed is op de keuzes die ondernemers in hun bedrijf maken. Het arbeidsrecht brengt financiële verplichtingen voor werkgevers met zich mee. De rode draad van de cursusdag is om daarin een diepgaand inzicht te verkrijgen en hiermee om te kunnen gaan. 

De onderwerpen die behandeld worden zijn: het (éénzijdig) veranderen van arbeidsvoorwaarden, de financiële gevolgen bij ziekte en re-integratie,  het doorrekenen van de ontslagwaarde, de grenzen aan de arbeidsvoorwaarden en complicaties bij het sluiten van een vaststellingsovereenkomst, gelijk loon voor ingeleende krachten en het voorkomen van aansprakelijkheid bij inlening.   

We kijken welke afwegingen tot welke uitkomsten leiden. We leggen complexe vraagstukken voor om u vervolgens te laten ervaren hoe dit praktisch opgelost wordt. Een afwisselende dag die er ongetwijfeld toe gaat leiden dat u bepaalde onderwerpen anders gaat aanpakken! 

Doelgroep

Onder de doelgroep van deze dagen valt iedereen die een echte verdieping zoekt. Degenen die al goed bekend zijn met het arbeidsrecht. Van een belastingadviseur tot aan de HR-specialist en rechtskundige. De ervaring leert dat deze dagen door iedere deelnemer als waardevol worden ervaren. U mag dus veel verwachten! 

Programma"

Programma

De cursusdag:

Tijdens deze cursusdag bent u geen toehoorder maar bent u degene die samen met andere cursisten dossiers gaat oplossen. Op interactieve wijze werkt u aan uitdagende voorbeelden uit de praktijk van onze specialisten zelf en leert u effectief om te gaan met complexe dossiers. U ontvangt een werkboek met uitgewerkte juridische analyse tijdens elke cursusdag.

De cursusdagen worden op meerdere dagen per jaar gegeven op een donderdag (12.30 tot 20.30 uur) of een vrijdag (9.00 tot 17.00 uur). De cursusdagen worden gegeven op onze trainingslocatie in Zeist.

o.a. 15 mei en  1 oktober 2020.

Iedere cursusdag arbeidsrecht is niet alleen didactisch, maar ook voor het overige volledig verzorgd. U krijgt ook een uitgebreide lunch / maaltijd aangeboden.  U kunt de dagen overigens in willekeurige volgorde volgen.

Persoon

Sprekers

  • mr. Ulli Hoogland

    Partner en hoofddocent bij arbeidsrechtkantoor AN-i | De heer Hoogland staat al meer dan 20 jaar als specialist werkgevers en werknemers bij, van advies, bemiddeling tot procederen. Dit specialisme gaat zover dat Hoogland al meer dan 15 jaar les geeft in zijn vakgebied. Hoogland verzorgt onder andere voor advocaten de Masterclasses: ontslag op staande voet, concurrentiebeding, contractueel arbeidsrecht en de UWV- en ontbindingsprocedure.

Review

Reviews over cursussen van AN-i

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling