KiesUwCursus
€ 395,00 (vrijgesteld van btw)
Home Cursussen Cursusdag A: Verstoorde verhoudingen, verwijtbaar handelen en disfunctioneren (kantonrechter)

Cursusdag A: Verstoorde verhoudingen, verwijtbaar handelen en disfunctioneren (kantonrechter)

Voor deze drie persoonlijke ontslaggronden – verstoorde verhouding, verwijtbaar handelen en disfunctioneren – hanteert de kantonrechter specifieke eisen. Een werkgever wordt geacht beleid te voeren, duidelijk te zijn en consequent op te treden. Wat zijn evenwel de juiste stappen en wat is raadzaam?  Wat valt er onder een doelgerichte strategie?  Op deze dag krijgt u niet alleen het antwoord op deze vragen, we laten het u ook ervaren.

Leer hoe u effectief verslag legt, zowel in de te volgen stappen als in de toonzetting. We laten u concreet zien welke handelswijze nodig is, bijvoorbeeld als u tot ontslag op staande voet wilt overgaan. Op deze veelzijdige cursusdag in het arbeidsrecht leert u koers te bepalen in complexe dossiers.

Doelgroep

Onder de doelgroep van deze dagen valt iedereen die een echte verdieping zoekt. Degenen die al goed bekend zijn met het arbeidsrecht. Van een belastingadviseur tot aan de HR-specialist en rechtskundige. De ervaring leert dat deze dagen door iedere deelnemer als waardevol worden ervaren. U mag dus veel verwachten! 

Programma

De cursusdag:

Tijdens deze cursusdag bent u geen toehoorder maar bent u degene die samen met andere cursisten dossiers gaat oplossen. Op interactieve wijze werkt u aan uitdagende voorbeelden uit de praktijk van onze specialisten zelf en leert u effectief om te gaan met complexe dossiers. U ontvangt een werkboek met uitgewerkte juridische analyse tijdens elke cursusdag.

De cursusdagen worden op meerdere dagen per jaar gegeven op een donderdag (12.30 tot 20.30 uur) of een vrijdag (9.00 tot 17.00 uur). De cursusdagen worden gegeven op onze trainingslocatie in Zeist.

o.a. 7 februari, 17 april, 11 september en 6 november 2020.

Iedere cursusdag arbeidsrecht is niet alleen didactisch, maar ook voor het overige volledig verzorgd. U krijgt ook een uitgebreide lunch / maaltijd aangeboden.  U kunt de dagen overigens in willekeurige volgorde volgen.

Sprekers

  • mr. Ulli Hoogland

    Partner en hoofddocent bij arbeidsrechtkantoor AN-i | De heer Hoogland staat al meer dan 20 jaar als specialist werkgevers en werknemers bij, van advies, bemiddeling tot procederen. Dit specialisme gaat zover dat Hoogland al meer dan 15 jaar les geeft in zijn vakgebied. Hoogland verzorgt onder andere voor advocaten de Masterclasses: ontslag op staande voet, concurrentiebeding, contractueel arbeidsrecht en de UWV- en ontbindingsprocedure.

Reviews over cursussen van AN-i

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling