KiesUwCursus
€ 395,00 (vrijgesteld van btw)
Home Cursussen Cursusdag C: Ervaar de grenzen van de verschillende contractvormen

Cursusdag C: Ervaar de grenzen van de verschillende contractvormen

Aan de hand van praktijkvoorbeelden gaan we diepgaand in op de verschillende arbeidsverhoudingen: flexibele contracten, detachering, contracting en payroll, seizoensarbeid en de oproepcontracten. We gaan ook op de grens zitten tussen de arbeidsovereenkomst en het werk van een zelfstandige. We behandelen het concurrentie- en relatiebeding en de (duidelijke ondubbelzinnige) opzegging door de werknemer. U ervaart hoe het precies zit met opvolgend werkgeverschap en overgang van onderneming.

Op deze veelzijdige dag worden de grenzen bewust opgezocht, zodat duidelijk wordt wat wel of juist niet werkt. U gaat samen met anderen actief werken aan vragen uit onze eigen praktijk en u krijgt daarmee inzicht in de actuele jurisprudentie. 

Doelgroep

Onder de doelgroep van deze dagen valt iedereen die een echte verdieping zoekt. Degenen die al goed bekend zijn met het arbeidsrecht. Van een belastingadviseur tot aan de HR-specialist en rechtskundige. De ervaring leert dat deze dagen door iedere deelnemer als waardevol worden ervaren. U mag dus veel verwachten! 

Programma

De cursusdag:

Tijdens deze 3 cursusdagen bent u geen toehoorder maar bent u degene die samen met andere cursisten dossiers gaat oplossen. Op interactieve wijze werkt u aan uitdagende voorbeelden uit de praktijk van onze specialisten zelf en leert u effectief om te gaan met complexe dossiers. U ontvangt een werkboek met uitgewerkte juridische analyse tijdens elke cursusdag.

De cursusdagen worden op meerdere dagen per jaar gegeven op een donderdag (12.30 tot 20.30 uur) of een vrijdag (9.00 tot 17.00 uur). De cursusdagen worden gegeven op onze trainingslocatie in Zeist.

o.a. 6 februari,  2 april, 19 juni, 2 oktober en 11 december 2020.

Iedere cursusdag arbeidsrecht is niet alleen didactisch, maar ook voor het overige volledig verzorgd. U krijgt ook een uitgebreide lunch / maaltijd aangeboden.  U kunt de dagen overigens in willekeurige volgorde volgen.

Sprekers

  • mr. Ulli Hoogland

    Partner en hoofddocent bij arbeidsrechtkantoor AN-i | De heer Hoogland staat al meer dan 20 jaar als specialist werkgevers en werknemers bij, van advies, bemiddeling tot procederen. Dit specialisme gaat zover dat Hoogland al meer dan 15 jaar les geeft in zijn vakgebied. Hoogland verzorgt onder andere voor advocaten de Masterclasses: ontslag op staande voet, concurrentiebeding, contractueel arbeidsrecht en de UWV- en ontbindingsprocedure.

Reviews over cursussen van AN-i

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling