console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");
KiesUwCursus
€ 395,00 (vrijgesteld van btw)
Home Cursussen Cursusdag B: Vraagstukken bij ziekte en reorganisatie (UWV)

Cursusdag B: Vraagstukken bij ziekte en reorganisatie (UWV)

Info

De grootste kopzorg van een werkgever is veelal een zieke werknemer. Hoe kun je hiermee (anders) omgaan en wat is er wel en niet mogelijk? Wat wordt er verwacht en hoe stem je dat af op de specifieke situatie van de werknemer? Hoe zorg je ervoor dat je de “stroming” meekrijgt naar de gewenste oplossing?  Deze ziektevraagstukken zijn juist interessant, omdat naast kennis van de mogelijkheden, in het bijzonder ook de aanpak van doorslaggevend gewicht is.

Bij iedere verandering in de organisatie en zeker bij een reorganisatie is het belangrijk om het geheel goed te overzien. Van daaruit kunt u met visie de gewenste stappen zetten. Met de analytische kennis die nodig is bij een grote reorganisatie, kunt u ook heel goed de veelvoorkomende kleinere veranderingen in het werk doordacht oppakken.

Veranderingen kunnen doorgevoerd worden zonder ontslag. Komt het wel tot ontslag, dan verloopt dat bij reorganisatie en langdurige ziekte via het UWV.  Hoe dient u deze procedure aan te paken met de daarbij behorende valkuilen en mogelijkheden? Dit alles leert u op deze dag.

Doelgroep

Onder de doelgroep van deze dagen valt iedereen die een echte verdieping zoekt. Degenen die al goed bekend zijn met het arbeidsrecht. Van een belastingadviseur tot aan de HR-specialist en rechtskundige. De ervaring leert dat deze dagen door iedere deelnemer als waardevol worden ervaren. U mag dus veel verwachten!

Programma"

Programma

De cursusdag:

Tijdens deze 3 cursusdagen bent u geen toehoorder maar bent u degene die samen met andere cursisten dossiers gaat oplossen. Op interactieve wijze werkt u aan uitdagende voorbeelden uit de praktijk van onze specialisten zelf en leert u effectief om te gaan met complexe dossiers. U ontvangt een werkboek met uitgewerkte juridische analyse tijdens elke cursusdag.

De cursusdagen worden op meerdere dagen per jaar gegeven op een donderdag (12.30 tot 20.30 uur) of een vrijdag (9.00 tot 17.00 uur). De cursusdagen worden gegeven op onze trainingslocatie in Zeist.

o.a.  6 maart, 29 mei, 24 september en 27 november 2020.

Iedere cursusdag arbeidsrecht is niet alleen didactisch, maar ook voor het overige volledig verzorgd. U krijgt ook een uitgebreide lunch / maaltijd aangeboden.  U kunt de dagen overigens in willekeurige volgorde volgen.

Persoon

Sprekers

  • mr. Ulli Hoogland

    Partner en hoofddocent bij arbeidsrechtkantoor AN-i | De heer Hoogland staat al meer dan 20 jaar als specialist werkgevers en werknemers bij, van advies, bemiddeling tot procederen. Dit specialisme gaat zover dat Hoogland al meer dan 15 jaar les geeft in zijn vakgebied. Hoogland verzorgt onder andere voor advocaten de Masterclasses: ontslag op staande voet, concurrentiebeding, contractueel arbeidsrecht en de UWV- en ontbindingsprocedure.

Review

Reviews over cursussen van AN-i

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling