KiesUwCursus
Home Cursussen Cursus Timemanagement voor juristen

Cursus Timemanagement voor juristen

In deze cursus krijgt u adviezen waarmee u grip krijgt op de tijd, uw omgeving kunt beïnvloeden en kunt doen wat u besloten hebt om te doen.

Van druk naar te druk is een kleine stap. Tijdgebrek wordt chronisch, tijd en aandacht schieten tekort voor planning en werkorganisatie en voor een goede inschakeling van collega’s en secretariaat. Het gevolg: stress, (te) lange werkdagen, een negatieve spiraal van weinig effectief gedrag. Velen ervaren chronisch tijdgebrek als onvermijdelijk aan hun juridische praktijk. Toch is dat vaak ten onrechte. In deze cursus krijgt u adviezen waarmee u grip krijgt op de tijd, uw omgeving kunt beïnvloeden en kunt doen wat u besloten hebt om te doen.

Onderwerpen die in de cursus aan bod komen zijn:
–   hoe plan ik doelgericht en stel ik prioriteiten?
–   hoe ga ik effectief om met de dagelijkse stroom van e-mails en papierwerk?
–   hoe gebruik ik mijn energie optimaal?
–   hoe krijg ik overzicht en structuur in mijn werk?
–   hoe voorkom ik uitstelgedrag?

De cursus heeft een interactief karakter. Tijdens de cursus werkt u met inzichten uit de timemanagement die u direct kunt toepassen in uw eigen praktijk.

Leerdoel
U ontdekt de essenties van timemanagement: doen wat u besloten hebt te doen, uzelf organiseren en uw omgeving beïnvloeden.

Voor wie is deze cursus?
Deze cursus is bedoeld voor juristen. Deelnemers hebben meer dan 1 jaar ervaring als jurist. De cursus is ook toegankelijk voor andere academici, die door opleiding of werkervaring deze cursus op juridisch academisch niveau kunnen volgen.

Programma

Datum en tijd: donderdag 23 november 2023, van 09.30 – 16.00 uur college.

Sprekers

  • drs. Janneke Valbracht

    De cursus wordt gegeven door drs. Janneke Valbracht. Zij is communicatietrainer en verzorgt trainingen op het gebied van argumentatie, communicatie en timemanagement bij advocatenkantoren en rechtbanken incompany en bij het Studiecentrum Rechtspleging en andere juridische beroepsopleidingen.

Editie(s)

  • do 23 nov 2023
  • Vrij Universiteit Amsterdam
  • De Boelelaan 1105
  • 1081 HV
  • Amsterdam
Plan route

Reviews over cursussen van VU Law Academy

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling