KiesUwCursus
Home Cursussen Cursus Timemanagement en Stresspreventie voor juristen

Cursus Timemanagement en Stresspreventie voor juristen

IN 1 DAG WEER GRIP OP UW TIJD EN 350 TIPS OM EFFECTIEF TE WERKEN

– Hebt u de eerste werkmails al gecheckt voordat u naar uw werk gaat?
– Checkt u uw werkmail regelmatig in het weekend?
– Hebt u regelmatig het gevoel dat u nooit klaar bent?
– Bent u eigenlijk te druk om naar deze cursus te komen?

Ga voor een minder hectisch leven en volg de cursus timemanagement en stresspreventie voor juridische professionals!

De vaardigheid om werk en tijd efficiënt te kunnen managen en in balans te blijven onder hoge druk is tegenwoordig een zeer belangrijk onderdeel van de dagelijkse praktijk. Wereldwijd behoort dit tot de top 5 van meest gevraagde ‘soft skills’. Hoe kunt u de vele prikkels die op u afkomen goed managen? Hoe kunt u op een efficiënte en evenwichtige manier kwaliteit leveren? Hoe kunt u tijd geven aan klanten of opdrachtgevers, maar toch ook begrenzen? Hoe houdt u focus bij veel onderbrekingen en afleiding? Het zijn vragen waar veel juristen mee worstelen. De praktijk leert dat ze vaak geen regie hebben over hun werkorganisatie en daardoor kostbare tijd verspillen, aan kwaliteit inboeten of last hebben van stress. Deze compacte training met ruim 300 praktijktips richt zich specifiek op de thema’s die hierbij van belang zijn, zoals gestructureerd werken en plannen, prioriteren, efficiënt met tijd omgaan, e-mailbeheer, focus- en onderbrekingenmanagement. En ook alle persoonlijke valkuilen die hiermee samenhangen, zoals uitstelgedrag, concentratieproblemen, besluiteloosheid, onzekerheid, digitale verslaving, perfectionisme, stressproblemen e.d. U leert de tips en trics om in minder tijd meer te kunnen doen, met meer plezier en minder stress. Ook als preventie bedoeld om een stressprobleem voor te zijn.

Leerdoel
U bent in staat om de prikkels die op u afkomen adequaat te managen, waardoor u het gevoel van regie en controle terugkrijgt. U heeft inzicht in uw eigen persoonlijke valkuilen en hebt de tools in handen om uw werk en tijd optimaal te managen, op een gezonde manier met stress om te gaan en in balans te blijven.

Programma

09.00-09.30 uur: Ontvangst met koffie en thee. 09.30-17.30 uur: College

Sprekers

  • Mr. Rüna Honig

    voormalig advocaat en managing partner, trainer en coach van de opleidingsinstelling Honig Coaching B.V. te Utrecht, gespecialiseerd in coaching en training van juristen.

Editie(s)

Reviews over cursussen van VU Law Academy

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling