KiesUwCursus
Home Cursussen Cursus Onderhandelen

Cursus Onderhandelen

Onderhandelingen verlopen niet altijd even soepel.

U krijgt praktische adviezen om de onderhandeling voor te bereiden en concrete tips om de onderhandeling succesvol te laten verlopen.

Onderhandelingen verlopen niet altijd even soepel. Onderhandelaars kunnen te maken krijgen met gesprekspartners die niet willen luisteren, hun hakken in het zand zetten of die met manipulatief gedrag hun zin proberen door te drukken door boos te worden, te dreigen of weg te lopen. Tijdens de training Onderhandelen krijgt u tools en tips om deze situaties het hoofd te bieden. U krijgt praktische adviezen om de onderhandeling voor te bereiden en concrete tips om de onderhandeling succesvol te laten verlopen.

Tijdens deze eendaagse cursus komen aan bod: 
·         Effectieve voorbereiding van de onderhandeling
·         De onderhandelingsruimte en het BAZO
·         Naar een win-win: afweging van doelen en belangen
·         Strategieën en gesprekstechnieken
·         Omgaan met weerstand en manipulatief gedrag 

Door onderhandelingen met elkaar te voeren, ervaart u welke strategieën voor u goed werken en krijgt u de ruimte om bepaalde stijlen of technieken uit te proberen of te verbeteren. Daarnaast krijgt u individuele feedback van de docent en de medecursisten, zodat u zicht krijgt op uw onderhandelingsstijl en het effect daarvan op anderen.

Voor wie is deze cursus?
Deze cursus is geschikt voor iedere jurist die zijn/haar onderhandeling skills wil verbeteren (advocaten, notarissen, deurwaarders, bedrijfsjuristen, juristen werkzaam bij de overheid, leden van de rechterlijke macht of het OM en andere academische juristen). Er is geen speciale voorkennis vereist. Door de praktische aanpak is de cursus geschikt voor beginnend juristen en juristen die al ruime praktijkervaring hebben.

Programma

Datum en tijd: donderdag 16 november 2023, van 09.30-16.00 uur

Sprekers

  • Mascha Furth

    Gespecialiseerd in taalbeheersing, argumentatietheorie en retorica. Ruime ervaring in het trainen van juridische doelgroepen op het gebied van mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Editie(s)

Reviews over cursussen van VU Law Academy

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling