KiesUwCursus
Home Cursussen Cursus hennep (olie) smell, touch and feel IV

Cursus hennep (olie) smell, touch and feel IV

Alle strafrechtelijke- en bestuursrechtelijke aspecten, die relevant zijn voor de verdachte bij wie een wietplantage is aangetroffen komen aan bod.

Strafrechtelijk (opsporing, verweren, straffen en ontneming). Bestuursrechtelijk (herstelmaatregelen, sancties en belastingheffing). Aandacht voor de nieuwe trend (olie maken) en de juridische gevolgen daarvan. Is olie een Lijst I – of Lijst II product? Wat is CBD(olie) en valt dit onder de werking van de Opiumwet?

Wat is de stand van zaken bij achterdeurzaken tegen coffeeshops? Wanneer volgt een rechterlijk pardon en hoe kijkt de rechter aan tegen ontnemen na toepassing van art. 9a Sr?

Wat is de stand van zaken bij het landelijk wietexperiment en wat zijn de gevolgen daarvan voor de Wet gesloten coffeeshopketen?

Hoe wordt art. 11a Opiumwet in de praktijk toegepast en hoe (uiteenlopend) gaan strafrechters hiermee om? Geen civiel recht (los van een enkele te beantwoorden vraag).

Praktische cursus waarbij u o.a. hennepplanten en eindproducten daarvan kunt zien, voelen en ruiken en kunt zien hoe olie uit hennep wordt gemaakt.

Programma

Datum: Woensdag 22 november 2018

Tijd: 16:00 – 22:00

Sprekers

  • André Beckers

    Advocaat bij Beckers & Bergmans advocaten te Sittard, gespecialiseerd in Cannabiszaken

Editie(s)

Reviews over cursussen van Uplaw

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling