console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");
KiesUwCursus
Home Cursussen Cursus Familieprocesrecht

Cursus Familieprocesrecht

Info

Tijdens zijn langjarige praktijk als rechter op het gebied van het personen- en familierecht heeft de heer De Bie ervaren dat het procesrecht voor velen een achtergesteld kind is. Ten onrechte, want wie goed de weg weet in het doolhof van het familieprocesrecht kan daarmee zijn voordeel doen. In deze cursus komen veel eigenaardigheden van het procederen in personen- en familiezaken aan de orde, zowel in eerste aanleg als in hoger beroep. Praktijkgericht, met aandacht voor do’s en don’ts.

Programma"

Programma

Datum en tijd: dinsdag 25 mei 2021, van 13:00 – 17:30 uur

12.45 – 13.00 uur          ontvangst
13.00 – 14.30 uur          deel I
14.30 – 14.45 uur          pauze
14.45 – 16.15 uur           deel II
16.15 – 16.30 uur           pauze
16.30 – 17.30 uur          deel III

Persoon

Sprekers

  • mr. A.V.T. de Bie

Maps

Editie(s)

Review

Reviews over cursussen van Damsté Opleidingen

Wat vonden uw vakgenoten?

Spreker
Mr. Cas van Heugten, advocaat te sittard

Bijzonder enthousiaste, in alle opzichten heldere docent, waarbij je zeker niet inslaap valt. Gewoon uitstekend en erg leerzaam. Deventer en de locatie zijn schitterend, maar voor mij wel een lange rit met diverse files..
Ondanks toezeggingen van DAMSTË géén voorafgaande documentatie of studie-materiaal ontvangen; ook vermeldt Damsté in de aanhef van een rappèl-mail een onjuiste datum. Op dat onderdeel dus een onvoldoende.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling